reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

A nie możesz iść do innego gdzie będzie taka możliwość ?
Muszę zrobić koniecznie tam - to laboratorium przyszpitalne. W innym mogę nie zdążyć dostac wyniku do wizyty. Takie to porąbane ale cóż. 24 lutego kończę 21 tygodni, 25 mam zrobić glukozę, 27 z samego rana mam wizytę i już muszę mieć wynik. Nie mogę zrobić badania ani szybciej ani później... Bezsens, wiem. Ale inne laboratoria nie dają mi gwarancji, że dostanę wynik we wtorek albo chociaz środę z rana...

reklama
Tego koncertu to Ci zazdroszczę. Ja miałam w planach dzisiaj jakieś wyjście bo dziś mam urodziny ale młoda od wczoraj z gorączka wiec nic z tego. W zamian posprzątałam u niej w szafie, zrobiłam przegląd jej ciuchów. Teraz jeszcze wypadałoby u mnie w szafie zrobić ale to może na drzemce, o ile dzisiaj w ogóle jakaś bedzie[emoji6]
Miałam sprzątać ale zepsuł mi się odkurzacz i jak na złość z każdego kata wyziera syf, a sprzątałam dwa dni temu[emoji19]

Jeden z plusów mieszkania w Niemczech jest taki, że tu nie ma przepychanek w lidlu. Mało tego można wszystko online zamówić.

Miłego dnia dziewczyny!!

Wszystkiego najlepszego:)

@Althea najlepszego
My jutro na koncert idziemy a dzisiaj jakąś niemoc u mnie M na służbie a ja miałam trochę ogarnąć chatę a siedzę jem ananasa i sił brak

Dwóch wojskowych w domu? Musi być tam ostra dyscyplina [emoji2]

Ja tez mam dylemat - wstać czy nie wstać. Wczoraj polatalysmy trochę po plaży z córka i dzisiaj tez chciałyśmy bo w końcu temperatura zbliża się do 10 stopni, no ale raczej marnie to widzę [emoji23]
Przez chwilę syn jeszcze coś mówił o szkole wojskowej ale na szczęście mu przeszło ;););)

Gratuluje udanych wizyt!:)
@Althea wszystkiego co sobie zamarzysz ;)
@.jagódka dzięki za cynk, może coś się wybierze z resztek :D

Mnie w nocy złapała jelitówka, nie wiem skąd załpałam... Póki co umieram ;( żołądek nie przyjął nawet dwóch sucharków.

Milego dnia !

@Althea Wszystkiego najlepszego!!!
Ja musze poduszkę do karmienia kupić i do spania przy okazji.
Dzisiaj mam takiego lenia, ale zaraz zabieram się za sprzątanie i babeczki zrobię na deser. [emoji14]

reklama
Ja już po śniadaniu, zaraz zmykam do optyka. Gorszy dzień coś dziś mamy. Chłop się obudził w panice, coś mu się śniło i teraz taki wystraszony siedzi.

Oby do wieczora

Do góry