renisus
Fanka BB :)
Po toscie mam 8,1 [emoji849] nie moj dzien. Wiec odpuszczamy pizze jednak. Zjem za to pierogi z miesem [emoji39]U mnie jest spoko jeśli są warzywa i tłusty ser.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po toscie mam 8,1 [emoji849] nie moj dzien. Wiec odpuszczamy pizze jednak. Zjem za to pierogi z miesem [emoji39]U mnie jest spoko jeśli są warzywa i tłusty ser.
Ja po samym toscie też mam wysoko ale jak dorzucę szynkę czy ser to jest lepiej tłuszcze I białka jednak działająPo toscie mam 8,1 [emoji849] nie moj dzien. Wiec odpuszczamy pizze jednak. Zjem za to pierogi z miesem [emoji39]
No taka opcja na szybko smazysz na patelni na wolnym ogniu z jednej strony ciasto, obracasz smarujesz sosem wrzucasz co chcesz i zakrywasz pokrywką patelnie. Ser się rozpusci - pizza gotowa Zaraz przepis znajde, robilam ostatnio.Pizza z patelni?
Ooo CiekaweNo taka opcja na szybko smazysz na patelni na wolnym ogniu z jednej strony ciasto, obracasz smarujesz sosem wrzucasz co chcesz i zakrywasz pokrywką patelnie. Ser się rozpusci - pizza gotowa Zaraz przepis znajde, robilam ostatnio.
Na zwolnieniu jest więcej, bo naliczaja z ostatnich 12 miesięcy. Ale pracując np w budżetówce wychodzi na jedno, bo później 13nastki nie dostaniesz za ten okresJa właśnie ostatnio do tego doszłam że siedząc na zwolneinu mialabym więcej kasy niż chodząc do pracy.
Link do: Pizza z patelni (bez drożdży)
Chyba z tego robiłam, bo mi się swieci na fioletowo w wyszukiwarce chociaz nie pamietam proszku do pieczenia ale może... Jak cos to ostatnio na fejsie "kulinarna Wiola" dodawała też. Chyba nawet wczoraj. W każdym razie ja dodaje do ciasta zawsze ziół, czy to pizza z patelni czy drozdzowa czy jakakolwiek. Zwykle zioła włoskie albo pomidory suszone z chilli albo czosnkiem
Na zwolnieniu jest więcej, bo naliczaja z ostatnich 12 miesięcy. Ale pracując np w budżetówce wychodzi na jedno, bo później 13nastki nie dostaniesz za ten okres