U
użytkownik 902
Gość
Nie nie jesteś najstarszaCzy ja tu jestem najstarsza w pierwszej ciąży? Termin porodu mam 2 tygodnie po swoich 35 urodzinach [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie jesteś najstarszaCzy ja tu jestem najstarsza w pierwszej ciąży? Termin porodu mam 2 tygodnie po swoich 35 urodzinach [emoji33]
WitajI wywołałaś u mnie impuls, by jednak się przywitać Tak, ja jestem po dość długiej staraniowej historii i in vitro. Do tej pory podchodziłam z duużym dystansem do różnych forów, zawsze wolałam trzymać się na uboczu, cóż, taki charakter. I z tego jak czytam wpisy, myślę, że ciąża po stratach i po in vitro jest jednak inna, budzi inne emocje, przynosi inne zmartwienia. Ale witam wszystkich 16tc+2
p.s. Sto lat! na pocieszenie - jestem starsza
Po wizycie. Serduszko bije. Lekarz znowu musial pracowac na aparacie ktory nie bardzo ogarnia [emoji13] wiec wymiarow pewna nie jestem [emoji13] 18 cm i 240 gram. Płci dalej nie znam czekamy 3 tyg do półówkowego
Raczej kosztuja - sa tam fajne promocje tylko z jakością u nich kiepsko kupuje u nich podkoszulki do przedszkola - po 1 praniu szwy sie krzywią czyli wychodzi na to, że nawet nie raz materiał do szycia jest źle skrojony - ale jak kupie koszulki po 10 zł to nie narzekamNa stronie „5 10 15”. Zamówiłam chyba z 20 rzeczy, w tym już takie większe polarki, pajacyk. Taki zestaw z Dinsey bluzka + spodnie ok. 26 zł, wiec myślę, że to dobra cena. Chyba, że mnie oszukali i te rzeczy w regularnych cenach nie kosztuja po 60-70 [emoji23]
Zgadzam sie z Toba. Ja tam tylko na promo kupuje. [emoji41]Raczej kosztuja - sa tam fajne promocje tylko z jakością u nich kiepsko kupuje u nich podkoszulki do przedszkola - po 1 praniu szwy sie krzywią czyli wychodzi na to, że nawet nie raz materiał do szycia jest źle skrojony - ale jak kupie koszulki po 10 zł to nie narzekam