reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Jak się udzielaja to dodać jak najbardziej.
Jeśli tylko wysłały zgłoszenie a na głównym ani posta to jednak bym się wstrzymała ale to moja opinia [emoji85]

Widziałam konsultanta nawet mi szybkie usg zrobiła czego się nie spodziewałam. Później wrzucę fotki :)

reklama
Gdybys pracowała w takim dziale to proponowałabym L4. To stresująca robota jakby nie było
Jeszcze z tydzień i ma inna osoba przejąć tę część obowiązków, więc zostanę z samymi papierami ;) ;) No nie jest to typowa obsługa klienta, ale ciągle ich odsyłają do mnie z pytaniami... I racja, stresujące to i czasochłonne.

Porażka remontują od kilku miesięcy cały blok ginekologiczny, niestety akurat na nasze porody będzie w remoncie piętro z porodówka. Nie wiem czemu ja mam takiego pecha:( trójkę dzieci rodziłam za kotarka w boxie z jedną łazienka na całą porodowke, jak teraz mają być pojedyncze sale z wypasiona łazienka to oczywiście ja muszę urodzic wcześniej;/

U nas remontują patologię i ginekologię ^^ Wszędzie widzę wieczny remont :D

Apropo sali porodowej to znajoma ostatnio opowiadała że leżała na niej 20h przez ten czas 8 innych porodów zdążyli odebrać. Niestety wszystko słyszała bo to jedna wielka sala przydzielona właśnie ścianami..
Mam nadzieję że u mnie pójdzie szybko i gładko [emoji28]

Hej. Ja też jeszcze w łóżku :zawstydzona/y: Ale tak jakoś dziwnie mi się brzuch zachowuje że boję się wstać. Jak chodzę to jest twardy i tak mnie ciągnie że mam wrażenie że mi zaraz wszystko wyleci :o do tego okropne wzdęcia które mocno napinają skórę jakby miała pęknąć. Eh...A wizyta dopiero 18.02. :(
Ja tez tak czuje - na to pomaga magnez

Janka dużo zdrówka - mój mały też często cos lapie z przedszkola ale rczej łagodnie przechodzi choróbska (odpukac żeby nie było gorzej)

O 10 sie polozylam - niby na chwilke - dopiero wstalam z bólem glowy ale mnie zmoglo okropnie. Miałam tyle dziś zrobić - pranie, sprzątanie itp

Aguu u nas to naprawdę duża inwestycja za kilka milionow złotych, wyremontowali już ogólny sor, kardiologię, ginekologię operacyjna i prawdopodobnie położnictwo (tyle dobrego) teraz mieli remontować porodówkę i noworodki. A na końcu izba gin. i patologia.. w planach jeszcze chyba neurologia i inne oddzialy,aczkolwiek mnie najbardziej interesuje blok ginekologiczny;)

Witam się dziś :) u mnie hormony dziś szaleją obudziłam się bez humoru i cały czas mam załamke nie wiadomo czemu nawet serniczek nie pomógł :D co do łożyska to jakaś czarna magia ja jak będzie opcja to nie chce nawet go widzieć ;) Ale za to ciekawi mnie to pobieranie krwi pępowinowej czy któraś z Was się zdecydowała na to :) ja dopiero będę o tym rozmawiać z lekarzem jak to wygląda i ogólnie co i jak ;) co do porodu to będzie mój pierwszy raz i narazie mam burzę mózgu bo nie wiem co będzie lepsze dla dziecka mój mąż mówi że brał by cesarke a ja nie wiem dopiero będę poruszać temat z lekarzem ogólnie bólu się nie boję tylko przeraża mnie fakt że może się coś złego stać niedotlenienie lub będzie w pępowinie zawinięte a znowu cesarke przeraża mnie że po wszystkim niby jest taka tragedia a wy co myślicie? :)
Witam nowe osoby :)
Gratuluję udanych wizyt ja czekam na 20.02 będą połówkowe może nareszcie się dowiemy kto tam się ukrywa i zacznę szaleć z zakupami bo narazie nie mamy nic ;)

reklama
Czy ja tu jestem najstarsza w pierwszej ciąży? Termin porodu mam 2 tygodnie po swoich 35 urodzinach [emoji33]

Do góry