reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Oni są niepoważni. Mysla ze im można wszystko..
Serio? To może celowo cie poinformowali o opóźnieniu co byś nie przyłapała jej jak wychodzi. Dla mnie nie poważne.
Tak się źle czuje, że nawet nie wiedziałam co powiedzieć tej kobiecie, pani na recepcji mnie strasznie przepraszała za zaistniałą sytuację..

Świetnie, zadzwonili z luxmed, że opóźnienie i ja przychodzę, a lekarka sobie wyszła nie informując nikogo.. na jutro ustawiłam wizytę do innego lekarza.
Ależ bym się wk***. Ci ludzie są nie poważni... Jak chcesz prowadzić ciąże u tego lekarza to może lepiej się zastanów jak takie rzeczy się dzieją 😐

reklama
Myślisz, że ma sens? Pewnie odpiszą, że zaoferowali mi inny termin 😂
No pewnie, z nazwiskiem lekarza i cała sytuacja. Zadzwonili że masz przyjść pozniej( ich rozmowy są na pewno nagrywane) a jak przyszłaś to lekarza już nie było.
I łaskę zrobili że znajlzli inny termin? A jak ktoś jedzie 200 km np to kto mu za paliwo odda 😀 ja bym pisała, pewnie to nie pierwsza taka sytuacja i im uchodzi na sucho 😀

Do góry