reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Świetnie, zadzwonili z luxmed, że opóźnienie i ja przychodzę, a lekarka sobie wyszła nie informując nikogo.. na jutro ustawiłam wizytę do innego lekarza.Czekamy Ja się już nie mogę doczekać czwartku..
Devin
Oni są niepoważni. Mysla ze im można wszystko..Świetnie, zadzwonili z luxmed, że opóźnienie i ja przychodzę, a lekarka sobie wyszła nie informując nikogo.. na jutro ustawiłam wizytę do innego lekarza.
Serio? To może celowo cie poinformowali o opóźnieniu co byś nie przyłapała jej jak wychodzi. Dla mnie nie poważne.Świetnie, zadzwonili z luxmed, że opóźnienie i ja przychodzę, a lekarka sobie wyszła nie informując nikogo.. na jutro ustawiłam wizytę do innego lekarza.
Devin
Napisz reklamacje!!!Świetnie, zadzwonili z luxmed, że opóźnienie i ja przychodzę, a lekarka sobie wyszła nie informując nikogo.. na jutro ustawiłam wizytę do innego lekarza.
Oczywiście! A co gdyby się coś działo?Napisz reklamacje!!!
raisonnablement
Oni są niepoważni. Mysla ze im można wszystko..
Tak się źle czuje, że nawet nie wiedziałam co powiedzieć tej kobiecie, pani na recepcji mnie strasznie przepraszała za zaistniałą sytuację..Serio? To może celowo cie poinformowali o opóźnieniu co byś nie przyłapała jej jak wychodzi. Dla mnie nie poważne.
raisonnablement
Myślisz, że ma sens? Pewnie odpiszą, że zaoferowali mi inny terminNapisz reklamacje!!!
Aileen31
Ależ bym się wk***. Ci ludzie są nie poważni... Jak chcesz prowadzić ciąże u tego lekarza to może lepiej się zastanów jak takie rzeczy się dziejąŚwietnie, zadzwonili z luxmed, że opóźnienie i ja przychodzę, a lekarka sobie wyszła nie informując nikogo.. na jutro ustawiłam wizytę do innego lekarza.
reklama
Devin
No pewnie, z nazwiskiem lekarza i cała sytuacja. Zadzwonili że masz przyjść pozniej( ich rozmowy są na pewno nagrywane) a jak przyszłaś to lekarza już nie było.Myślisz, że ma sens? Pewnie odpiszą, że zaoferowali mi inny termin
I łaskę zrobili że znajlzli inny termin? A jak ktoś jedzie 200 km np to kto mu za paliwo odda ja bym pisała, pewnie to nie pierwsza taka sytuacja i im uchodzi na sucho
Podziel się: