uff wizyta ok. Dzidzia rośnie juz ma 270 g 19 lutego 3D to więcej się dowiemy. Wygląda na dziewczynke ale jeszcze sie potwierdzi na następnym. Biedny mój chłop tak liczy na syna. jeszcze nie odbieram mu nadziei może się odmieni
reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Tylko razŻołądek nie chciał przyjąć? Aż sie boje...
U mnie każdy przynosi swoją glukozę, podpowiedziały tylko żeby cytrynę ze sobą przynieść.
Tylko raz w ciąży robimy to badanie?
Jak byłam w 1 ciąży, obowiązywało 50g glukozy. Wypilam 50, wynik wyszedl na granicy (139 przy normie do 140), kazali zrobic badanie z 75g. No i 4 razy podchodzilam. Ja praktycznie nie jadam słodyczy. Nie slodze. Dla mnie wypicie tej glukozy to wyczyn W drugiej ciąży glukoza też była okropna ale w poczekalni siedzial ze mna starszy Pan i zagadywal mnie przez 2 godziny zamiast iść do domu. Myślę, że dzięki niemu dałam radę. Teraz zabieram męża ze sobą.
Ons
Kijki też bardzo lubię i już nie mogę doczekać się wiosny będzie można iść na spacerek do lasu słoneczko to i chętni na spacer się znajdą teraz męża muszę zmuszać żeby wychodził ze mną na spacerWłaśnie miałam wkleić ten sam super ćwiczenia! Polecam.
Ja dodatkowo nordic walking. Pogoda coraz lepsza więc mam nadzieję że częściej uda się wychodzić.
uff wizyta ok. Dzidzia rośnie juz ma 270 g 19 lutego 3D to więcej się dowiemy. Wygląda na dziewczynke ale jeszcze sie potwierdzi na następnym. Biedny mój chłop tak liczy na syna. jeszcze nie odbieram mu nadziei może się odmieni
Gratuluje!! Mój w pierwszej ciąży też chciał syna a teraz świata poza córka nie widzi.
slodkatrojeczka
Jak będę u endo z wynikami ft4 to podejdę do laboratorium i zapytam o glukozę, jak to teraz wygląda u nich. Zostało mi już tylko 19 dni do tego nieszczęsnego dnia Naprawdę chyba wolę rodzić.
paulina_aa
Mój biega więc ja w międzyczasie spacer urzadzam dokładnie jak słońce to zupełnie inaczej się wychodzi. Teraz jeszcze rękawiczki czapka itp. Niech cieplej będzie bo już ledwo zimowy bezrękawnik dopinam [emoji23]Kijki też bardzo lubię i już nie mogę doczekać się wiosny będzie można iść na spacerek do lasu słoneczko to i chętni na spacer się znajdą teraz męża muszę zmuszać żeby wychodził ze mną na spacer
Karolcia.DE
A nawet nie drażni mnie tak bardzo. A może już się przyzwyczaiłam hehe.Karolcia.De nie drażni Cię to klaskanie?trening fajny też polecam,ale to klaskanie mnie wykańcza na dłuższą mete
A ja nie pamiętam jaką glukoze piłam ale była znosna bo jakoś nie mam przykrych wspomnień.
Dobranoc[emoji285][emoji294][emoji8]
AjahiS
To ładne zakupy :-) u mnie czesto też tak jest.Ale sobie zrobiłam dziewyczny szoping
Mój M wrócił, butami koszulką i bluzą a ja nic
Ale odbije sobie jeszcze
Też wyladowalismy na burgerach my lubimy w pasi busie jeść nawet zjadalne było tylko teraz ciezko mi
reklama
AjahiS
Trzymam kciukiDziewczyny, zaraz będę miała ciężka rozmowę prywatna i chyba na zawał zejdę. Trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło. [emoji33][emoji33]