reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja bym teraz mogła przy garach cały dzień. A to gołabki, a to fasolka, zapiekanki itp. Ale sama toleruję tylko owsiankę. Boję się, że syn i mąż będą otyli w lipcu [emoji85]
Oo przypomniałaś mi że mam owsianke w domu [emoji16]mam już kolację w takim razie [emoji16]

Suszarka bębnowa...My nie mamy [emoji23] kupiliśmy w zeszłym roku używke, oczywiscie nie działała jak powinna, kontakt z gościem się urwał bo kupowałam przez fb i mnie zablokował [emoji35] potem przyszło lato więc wstrzymaliśmy sie z zakupem nowej a na jesień trzeba było kupić lodówkę i kuchenkę...ale na pewno w tym roku bo już nie będę miała gdzie tego wieszać z następnym dzieckiem

@kasiaaa_k89 współczuje, mam nadzieje, ze ja tak nie będę miała.
@ada1989 powiedzieliście już rodzicom? [emoji1]
@XjagodaX jak dzieci będą większe to kupimy na pewno, ale z dwójka bym nie latała na spacery w tym z noworodkiem.
Buldogi fajne pieski, ale słyszałam, ze dużo chorują?
@Aguu moja kuzynka ma kota i dla dzieciaków kupiła chomika. Znaleźli w dwóch częściach go i nie wiadomo do dziś jak kot to zrobił. [emoji28]

@XjagodaX jak dzieci będą większe to kupimy na pewno, ale z dwójka bym nie latała na spacery w tym z noworodkiem.
@Aguu moja kuzynka ma kota i dla dzieciaków kupiła chomika. Znaleźli w dwóch częściach go i nie wiadomo do dziś jak kot to zrobił. [emoji28]
Dzięki za pamięć [emoji4] tak wczoraj mówiliśmy i byli chyba w szoku [emoji1] tzn najpierw ja teściowej musiałam napisać bo ktoś się zgłosił po nasz wózek i musiałam jej napisać żeby nie sprzedawała bo nam się przyda [emoji12] potem gadaliśmy to tylko przez uśmiech zapytała czy mamy po 5 lat, powiedziałam jej że nie planowaliśmy nic a ona powiedziała że takie rzeczy w wieku 16 lat się miga zdarzyć...potem nic nie mówiła. Moja mama za to nam pogratulowala i powiedziała tylko że skoro nas stać to proszę bardzo [emoji1] ale widać było że zaskoczona, potem jeszcze się z nas śmiała bo dzieci zeszły na kolację i powiedziała że będzie jeszcze głośniej [emoji23] szkoda mi tylko było że nikt się nie zainteresował na kiedy termin czy który tydzień no ale może jak im szok przejdzie to będą wypytywac [emoji12]

@Aleczka80 śliczny brzuszek też taki chce miec :D

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem takiej suszarki bębnowej może być przydatna chyba przy dzieciaczku. Ale prasowanie i tak mi nie odpadnie zapewne bo aż tak magiczne to urządzenie nie jest żeby koszule wyciągać niepogniecione
Takiego jeszcze nie mam to efekt mega wzdęcia:p
Suszarkę mam i też nie prasuję, wyciągam ciepłe prosto na wieszak i do szafy. Ale wiadomo że nie wszystko ...koszulę trzeba prasować.

My mamy z bardzo dobrej hodowli i mega szczęście ma prawie 4 lata a raz miała kleszcza i musiała brać antybiotyk i raz ją kot w oko podrapał i też leki i alergia na kurczaka a tak to okaz zdrowia na nic nie choruje :)

Dzięki za pamięć [emoji4] tak wczoraj mówiliśmy i byli chyba w szoku [emoji1] tzn najpierw ja teściowej musiałam napisać bo ktoś się zgłosił po nasz wózek i musiałam jej napisać żeby nie sprzedawała bo nam się przyda [emoji12] potem gadaliśmy to tylko przez uśmiech zapytała czy mamy po 5 lat, powiedziałam jej że nie planowaliśmy nic a ona powiedziała że takie rzeczy w wieku 16 lat się miga zdarzyć...potem nic nie mówiła. Moja mama za to nam pogratulowala i powiedziała tylko że skoro nas stać to proszę bardzo [emoji1] ale widać było że zaskoczona, potem jeszcze się z nas śmiała bo dzieci zeszły na kolację i powiedziała że będzie jeszcze głośniej [emoji23] szkoda mi tylko było że nikt się nie zainteresował na kiedy termin czy który tydzień no ale może jak im szok przejdzie to będą wypytywac [emoji12]
-Na kiedy termin?
- A no wiesz... Na jutro ;)

Hehe ;)
Jak ja powiedziałam rodzicom w 14 tygodniu to się zapytali, czy my mamy po 5 lat że się powiedzieć baliśmy. Ale ogólnie oszaleli z radości :)

reklama

Tez tak miałam, jak powiedziałam moim.
Nie zapytali się na kiedy termin, czy zdrowe..
Za to teraz chyba ten szok minął i mama interesuje się wszystkim co chce kupić dziecku itp.
Na razie to i tak wiedza tylko rodzice, moja babcia i wystarczy.
Za to u ojca dziecka wiedza chyba wszyscy i byli pozytywnie nastawieni. [emoji14]

Do góry