reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@Aleczka80 śliczny brzuszek też taki chce miec :D

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem takiej suszarki bębnowej może być przydatna chyba przy dzieciaczku. Ale prasowanie i tak mi nie odpadnie zapewne bo aż tak magiczne to urządzenie nie jest żeby koszule wyciągać niepogniecione

reklama
Ja mam ochotę stanąć i walić głową w ścianę. Ja rozumiem że fizyka łatwa nie jest ale żeby być na uczelni i nie wiedzieć jak się dodaje i rysuje graf? Jak się oblicza średnia? Jak się używa linijki....

@Aleczka80 śliczny brzuszek też taki chce miec :D

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem takiej suszarki bębnowej może być przydatna chyba przy dzieciaczku. Ale prasowanie i tak mi nie odpadnie zapewne bo aż tak magiczne to urządzenie nie jest żeby koszule wyciągać niepogniecione
Ja mam I uwielbiam. I wcale aż tak bardzo nie gniecie. Moja ma tam jakaś funkcje anti rinkle

Ja mam ochotę stanąć i walić głową w ścianę. Ja rozumiem że fizyka łatwa nie jest ale żeby być na uczelni i nie wiedzieć jak się dodaje i rysuje graf? Jak się oblicza średnia? Jak się używa linijki....
Kiedyś na studiach tłumaczyłam koledze matmę. Przygotowałam się solidnie, wiedząc że nie czai ni w ząb. Wypisałam wszelkie możliwe wzory, żeby ułatwić mu sprawę. Niestety nie przewidziałam, że nie zna wzoru na pole kwadratu.

Kiedyś na studiach tłumaczyłam koledze matmę. Przygotowałam się solidnie, wiedząc że nie czai ni w ząb. Wypisałam wszelkie możliwe wzory, żeby ułatwić mu sprawę. Niestety nie przewidziałam, że nie zna wzoru na pole kwadratu.
Ja pier.... Żyć się odechciewa. Ja nie wymagam żeby każdy był orłem z matmy ale kurde dodawać?!

Ja robię na kolacje racuchy drożdżowe z jabłkami. Ale teraz weszłam na fejsa, ktoś na grupie kulinarnej dodał placki ziemniaczane. I język mi do dupy uciekł.

Ja robię na kolacje racuchy drożdżowe z jabłkami. Ale teraz weszłam na fejsa, ktoś na grupie kulinarnej dodał placki ziemniaczane. I język mi do dupy uciekł.

Możesz mi podesłać takie ciepłe racuchy? Ja placki z jabłkami to jeszcze zrobię ale wszystko co ma drożdże mnie przeraża[emoji23]

reklama
Możesz mi podesłać takie ciepłe racuchy? Ja placki z jabłkami to jeszcze zrobię ale wszystko co ma drożdże mnie przeraża[emoji23]
Spróbuj a się polubicie :) mnie do pewnego czasu też przerażało ciasto drożdżowe a teraz robię bardzo często na różne sposoby. Nie taki diabeł straszny :)

Do góry