reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja bym teraz mogła przy garach cały dzień. A to gołabki, a to fasolka, zapiekanki itp. Ale sama toleruję tylko owsiankę. Boję się, że syn i mąż będą otyli w lipcu [emoji85]
Oo przypomniałaś mi że mam owsianke w domu [emoji16]mam już kolację w takim razie [emoji16]

Suszarka bębnowa...My nie mamy [emoji23] kupiliśmy w zeszłym roku używke, oczywiscie nie działała jak powinna, kontakt z gościem się urwał bo kupowałam przez fb i mnie zablokował [emoji35] potem przyszło lato więc wstrzymaliśmy sie z zakupem nowej a na jesień trzeba było kupić lodówkę i kuchenkę...ale na pewno w tym roku bo już nie będę miała gdzie tego wieszać z następnym dzieckiem

@kasiaaa_k89 współczuje, mam nadzieje, ze ja tak nie będę miała.
@ada1989 powiedzieliście już rodzicom? [emoji1]
@XjagodaX jak dzieci będą większe to kupimy na pewno, ale z dwójka bym nie latała na spacery w tym z noworodkiem.
Buldogi fajne pieski, ale słyszałam, ze dużo chorują?
@Aguu moja kuzynka ma kota i dla dzieciaków kupiła chomika. Znaleźli w dwóch częściach go i nie wiadomo do dziś jak kot to zrobił. [emoji28]

@XjagodaX jak dzieci będą większe to kupimy na pewno, ale z dwójka bym nie latała na spacery w tym z noworodkiem.
@Aguu moja kuzynka ma kota i dla dzieciaków kupiła chomika. Znaleźli w dwóch częściach go i nie wiadomo do dziś jak kot to zrobił. [emoji28]
Dzięki za pamięć [emoji4] tak wczoraj mówiliśmy i byli chyba w szoku [emoji1] tzn najpierw ja teściowej musiałam napisać bo ktoś się zgłosił po nasz wózek i musiałam jej napisać żeby nie sprzedawała bo nam się przyda [emoji12] potem gadaliśmy to tylko przez uśmiech zapytała czy mamy po 5 lat, powiedziałam jej że nie planowaliśmy nic a ona powiedziała że takie rzeczy w wieku 16 lat się miga zdarzyć...potem nic nie mówiła. Moja mama za to nam pogratulowala i powiedziała tylko że skoro nas stać to proszę bardzo [emoji1] ale widać było że zaskoczona, potem jeszcze się z nas śmiała bo dzieci zeszły na kolację i powiedziała że będzie jeszcze głośniej [emoji23] szkoda mi tylko było że nikt się nie zainteresował na kiedy termin czy który tydzień no ale może jak im szok przejdzie to będą wypytywac [emoji12]

@Aleczka80 śliczny brzuszek też taki chce miec :D

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem takiej suszarki bębnowej może być przydatna chyba przy dzieciaczku. Ale prasowanie i tak mi nie odpadnie zapewne bo aż tak magiczne to urządzenie nie jest żeby koszule wyciągać niepogniecione
Takiego jeszcze nie mam to efekt mega wzdęcia:p
Suszarkę mam i też nie prasuję, wyciągam ciepłe prosto na wieszak i do szafy. Ale wiadomo że nie wszystko ...koszulę trzeba prasować.

My mamy z bardzo dobrej hodowli i mega szczęście ma prawie 4 lata a raz miała kleszcza i musiała brać antybiotyk i raz ją kot w oko podrapał i też leki i alergia na kurczaka a tak to okaz zdrowia na nic nie choruje :)

Dzięki za pamięć [emoji4] tak wczoraj mówiliśmy i byli chyba w szoku [emoji1] tzn najpierw ja teściowej musiałam napisać bo ktoś się zgłosił po nasz wózek i musiałam jej napisać żeby nie sprzedawała bo nam się przyda [emoji12] potem gadaliśmy to tylko przez uśmiech zapytała czy mamy po 5 lat, powiedziałam jej że nie planowaliśmy nic a ona powiedziała że takie rzeczy w wieku 16 lat się miga zdarzyć...potem nic nie mówiła. Moja mama za to nam pogratulowala i powiedziała tylko że skoro nas stać to proszę bardzo [emoji1] ale widać było że zaskoczona, potem jeszcze się z nas śmiała bo dzieci zeszły na kolację i powiedziała że będzie jeszcze głośniej [emoji23] szkoda mi tylko było że nikt się nie zainteresował na kiedy termin czy który tydzień no ale może jak im szok przejdzie to będą wypytywac [emoji12]
-Na kiedy termin?
- A no wiesz... Na jutro ;)

Hehe ;)
Jak ja powiedziałam rodzicom w 14 tygodniu to się zapytali, czy my mamy po 5 lat że się powiedzieć baliśmy. Ale ogólnie oszaleli z radości :)

reklama

Tez tak miałam, jak powiedziałam moim.
Nie zapytali się na kiedy termin, czy zdrowe..
Za to teraz chyba ten szok minął i mama interesuje się wszystkim co chce kupić dziecku itp.
Na razie to i tak wiedza tylko rodzice, moja babcia i wystarczy.
Za to u ojca dziecka wiedza chyba wszyscy i byli pozytywnie nastawieni. [emoji14]

Do góry