reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dorabiaj koniecznie :p
Ja lubię ale gotowe. Nie znoszę się bawić w kapuście, no chyba ze z włoskiej to jeszcze w miarę. No i gara odpowiedniego nie mam :p
Espumisan się nie wchłania z przewodu pokarmowego wiec możesz spokojnie brać codziennie. Rozbija pecherzyki powietrza i tyle.
Dzięki to idę wziąć ;) A wtedy może jeszcze pączusia wcisnę bo słodkie muszę mieć..haha:D

reklama
Dziekuje wszystkim ogromnie za zyczenia!!!! W mojej firmie daja ekstra dzien wolny na urodziny... Wiec odprowadzilam mlodzienca do zlobka i poszlam do kafeterii na sniadanie. Czuje, ze to jest cudny dzien. A ten rok bedzie przerazajacy.. ale chyba moj [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
Dzień wolny na urodziny to prawdziwy prezent od firmy pozazdrościć. Wszystkiego najlepszego w takim razie!

Poszłam się przespać. Myślałam że ból głowy minie a tu jeszcze gorzej.

Moje dzieci jeżdżą z tylu w samochodzie. Nie wiem jak będzie po urodzeniu trzeciego bobasa ale w sumie Kasia może na podkladce to może jakoś z tylu ich ulokuje.

Hej! O matko już tyle naprodukowane :o już teraz nie zdążę wszystkiego przeczytać :)
Obiadek zrobiony dziś gołąbki ;) A teraz jadę z córą na sanki.
Ooo gołąbki marzę o nich już 2 miesiące ale nie chce mi się ich robić zleniwiałam w tej ciąży,żeby mi się nie chciało.. wcale to do mnie nie podobne

reklama
Ja bym teraz mogła przy garach cały dzień. A to gołabki, a to fasolka, zapiekanki itp. Ale sama toleruję tylko owsiankę. Boję się, że syn i mąż będą otyli w lipcu [emoji85]

Do góry