reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

O masakra...Witaj [emoji4]Daj trochę tego śniegu [emoji12]

U nas zimno -3 Na dworze, M zaraz leci na zakupy a ja zostaje z młodym w domku.

Powodzenia dla wszystkich wizytujacych dzisiaj [emoji4]
Specjalnie w tym śniegu szłam a tu dupa. Chociaż sobie do fryzjera teraz pójdę i od razu będzie mi lepiej

reklama
:D Wiem o czym mówicie ja też mimo ciąży zawsze czekałam w kolejce bo jakoś głupio mi było bo brzucha jakiegoś ciążowego nie widać ale po tej małej akcji już mnie babki znają i już bez kolejki idę :) nie tyle że mi się czekać nie chce ale przynajmniej nic nie złapie bo drzwi obok jakiś lekarz rodzinny przyjmuję no i nie powiem bo wygodniej raz dwa i już :)
U mnie obok ginekologa przyjmują chore dzieci...

Pamiętam jak chodziłam do laboratorium za nim byłam w ciąży to każdej ciężarnej która przyszła kazałam wchodzić bez kolejki bo przecież ma Pani takie prawo to pamiętam jak dziś jak starsze babki chciały mnie zjeść wzrokiem heheheh :D

Nie wiem ja jakoś teraz unikam chorych jak ognia zwłaszcza dzieci mój brat ma trójkę chorują teraz na szkarlatyne i zaraziły połowę rodziny lekarz kazał ograniczyć kontakt do zera i kazał kupić maseczki jednorazowe na usta by brat mnie nie zaraził bo wracałam z nim do Niemiec ogólnie chciałabym nie brać już żadnych leków w ciąży po za tym heviranem na początku ;)

Kobiety w ciąży do laboratorium wchodzą bez kolejki :) raz dostałam taką małą zjebkę w laboratorium za czekanie w kolejce z chorymi
Bardzo chciałabym, żeby rejestracja to praktykowała. Wczoraj czekałam 40 minut stojąc z pojemnikiem moczu w ręku, przede mną kaszląca kobieta w zaawansowanej ciąży. Musiałabym wyjść tam i zrobić dwie rozgwiazdy, albo zacząć rodzić, żeby ktoś przyjął mnie poza kolejnością :)

Dzień dobry!

Okiennica witaj! Ja codziennie dojeżdżam do pracy pociągiem, wiem co czujesz. Oby kolejne podróże były bez dodatkowych atrakcji.

Co do wagi to w pierwszej ciąży do 17 tygodnia przykryłam 6 kg, teraz tylko 1,5 kg, ale inna waga startowa ;-)

Dzień dobry!

Okiennica witaj! Ja codziennie dojeżdżam do pracy pociągiem, wiem co czujesz. Oby kolejne podróże były bez dodatkowych atrakcji.

Co do wagi to w pierwszej ciąży do 17 tygodnia przykryłam 6 kg, teraz tylko 1,5 kg, ale inna waga startowa ;-)
Ja dziś weszłam rano na wagę i wchodzę w 20 tydzień z +4kg według mnie. Zobaczymy co jutro u lekarza będzie

Powoli rozglądamy się z mężem za łóżeczkiem dla dziecka macie może jakieś sprawdzone strony lub macie już w domu i polecacie jakieś zależy nam by nie było z drewna sosnowego tylko buk albo dąb :)

reklama
Do góry