reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

O masakra...Witaj [emoji4]Daj trochę tego śniegu [emoji12]

U nas zimno -3 Na dworze, M zaraz leci na zakupy a ja zostaje z młodym w domku.

Powodzenia dla wszystkich wizytujacych dzisiaj [emoji4]
Specjalnie w tym śniegu szłam a tu dupa. Chociaż sobie do fryzjera teraz pójdę i od razu będzie mi lepiej

reklama
:D Wiem o czym mówicie ja też mimo ciąży zawsze czekałam w kolejce bo jakoś głupio mi było bo brzucha jakiegoś ciążowego nie widać ale po tej małej akcji już mnie babki znają i już bez kolejki idę :) nie tyle że mi się czekać nie chce ale przynajmniej nic nie złapie bo drzwi obok jakiś lekarz rodzinny przyjmuję no i nie powiem bo wygodniej raz dwa i już :)
U mnie obok ginekologa przyjmują chore dzieci...

Pamiętam jak chodziłam do laboratorium za nim byłam w ciąży to każdej ciężarnej która przyszła kazałam wchodzić bez kolejki bo przecież ma Pani takie prawo to pamiętam jak dziś jak starsze babki chciały mnie zjeść wzrokiem heheheh :D

Nie wiem ja jakoś teraz unikam chorych jak ognia zwłaszcza dzieci mój brat ma trójkę chorują teraz na szkarlatyne i zaraziły połowę rodziny lekarz kazał ograniczyć kontakt do zera i kazał kupić maseczki jednorazowe na usta by brat mnie nie zaraził bo wracałam z nim do Niemiec ogólnie chciałabym nie brać już żadnych leków w ciąży po za tym heviranem na początku ;)

Kobiety w ciąży do laboratorium wchodzą bez kolejki :) raz dostałam taką małą zjebkę w laboratorium za czekanie w kolejce z chorymi
Bardzo chciałabym, żeby rejestracja to praktykowała. Wczoraj czekałam 40 minut stojąc z pojemnikiem moczu w ręku, przede mną kaszląca kobieta w zaawansowanej ciąży. Musiałabym wyjść tam i zrobić dwie rozgwiazdy, albo zacząć rodzić, żeby ktoś przyjął mnie poza kolejnością :)

Dzień dobry!

Okiennica witaj! Ja codziennie dojeżdżam do pracy pociągiem, wiem co czujesz. Oby kolejne podróże były bez dodatkowych atrakcji.

Co do wagi to w pierwszej ciąży do 17 tygodnia przykryłam 6 kg, teraz tylko 1,5 kg, ale inna waga startowa ;-)

Dzień dobry!

Okiennica witaj! Ja codziennie dojeżdżam do pracy pociągiem, wiem co czujesz. Oby kolejne podróże były bez dodatkowych atrakcji.

Co do wagi to w pierwszej ciąży do 17 tygodnia przykryłam 6 kg, teraz tylko 1,5 kg, ale inna waga startowa ;-)
Ja dziś weszłam rano na wagę i wchodzę w 20 tydzień z +4kg według mnie. Zobaczymy co jutro u lekarza będzie

Powoli rozglądamy się z mężem za łóżeczkiem dla dziecka macie może jakieś sprawdzone strony lub macie już w domu i polecacie jakieś zależy nam by nie było z drewna sosnowego tylko buk albo dąb :)

reklama
Do góry