slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Po prostu tak im łatwiejJezu co za kraj [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po prostu tak im łatwiejJezu co za kraj [emoji23]
Miałam detektor w drugiej ciazy i tylko raz znalazlam tetno dziecka. Fakty są takie, że trzeba mocno zainwestowac - w dobry detektor, zeby cos uslyszec.U mnie gin daje skierowanie do labo przy szpitalu i wyniki idą w papieru odrazu do niego pewnie żeby ludzie nie wykorzystywali gdzieś ich prywatnie ale mam tam konto że można online sprawdzać i są dostępne więc jak idę prywatnie to mogę pokazać
Gdzies dziewczyny pisały o detektorze tętna żeby do domu kupić ale jak lekarzowi nieraz ciężko znaleźć jak piszecie to samemu pewnie i jeszcze trudniej i tylko niepotrzebny stres
Ja mialam w liscie ze szpitala, ze jak zjem cos po 22 to tez mam im powiedziec i umowia na inny termin. Chodzi o cukry. Reszte to im obojetne.Jezu co za kraj [emoji23]
No mi endo mowila, ze nie trzeba ale ona miala ze 100lat.Mi endo mówił, żeby być na czczo. [emoji848]
Na test obciążenia to tak ale kilka razy brali mi krew w ciągu dnia i cukry sprawdzali i robili dopisek że nie jestem naczczo i było git. Lab dawał inne normy. Także dla mnie to lekka porażka [emoji85]Ja mialam w liscie ze szpitala, ze jak zjem cos po 22 to tez mam im powiedziec i umowia na inny termin. Chodzi o cukry. Reszte to im obojetne.
Ja zapłaciłam za mój niecałe 25 euro ale jak pisze dopiero po 15tyg znaleźliśmy.Miałam detektor w drugiej ciazy i tylko raz znalazlam tetno dziecka. Fakty są takie, że trzeba mocno zainwestowac - w dobry detektor, zeby cos uslyszec.