reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja mam detektor tętna i dopiero po 15tyg znaleźliśmy serduszko wcześniej nic bo ale ja jestem otyła to też wpływa.
Mi nigdy ciśnienia detektor nie podniósł, zawsze sobie tłumaczyłam że jeszcze za wcześnie. Teraz jak przyloze to odrazu słychać :)

U mnie gin daje skierowanie do labo przy szpitalu i wyniki idą w papieru odrazu do niego pewnie żeby ludzie nie wykorzystywali gdzieś ich prywatnie ale mam tam konto że można online sprawdzać i są dostępne więc jak idę prywatnie to mogę pokazać
Gdzies dziewczyny pisały o detektorze tętna żeby do domu kupić ale jak lekarzowi nieraz ciężko znaleźć jak piszecie to samemu pewnie i jeszcze trudniej i tylko niepotrzebny stres
Miałam detektor w drugiej ciazy i tylko raz znalazlam tetno dziecka. Fakty są takie, że trzeba mocno zainwestowac - w dobry detektor, zeby cos uslyszec.

Ja mialam w liscie ze szpitala, ze jak zjem cos po 22 to tez mam im powiedziec i umowia na inny termin. Chodzi o cukry. Reszte to im obojetne.
Na test obciążenia to tak ale kilka razy brali mi krew w ciągu dnia i cukry sprawdzali i robili dopisek że nie jestem naczczo i było git. Lab dawał inne normy. Także dla mnie to lekka porażka [emoji85]

ft4 najlepiej na czczo i co lepsze, najlepiej bez dużych wysiłków przed pobraniem. To tak żeby było jak najoptymalniej, ale to nie cukier więc tragedii nie będzie jak zjesz.

reklama
Kobiety w ciąży do laboratorium wchodzą bez kolejki :) raz dostałam taką małą zjebkę w laboratorium za czekanie w kolejce z chorymi

Do góry