reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ada ja mieszkam w Leicester, na mapie w dol w samo cenrtrum prawie. Lancaster natiomast bylo kilka razy moja baza wypadowa na Lake D.

Dzień dobry :)

Dla wszystkich Chorowitków dużo zdrówka i słoneczka przesyłam [emoji295]

Bardzo milo czytać dobre wieści z wizyt. Wszystkim serdecznie gratuluję! [emoji813]

Ja właśnie piję kawę i jem gofra. Senna jestem od rana. Może to coś pomoże. Nie mogę się już wiosny doczekać i dłuższych spacerów. Żeby wreszcie zrzucić te grube ubrania z siebie. Ciekawe kiedy przyjdzie.

Planujecie jakieś wakacje w tym roku? My wstępnie zarezerwowaliśmy dwa tygodnie nad morzem na Helu od 30 maja. Mam nadzieję że to dobry pomysł i że jakoś zniosę podróż i nie urodzę na wybrzeżu :)
My 10.03. Lecimy na Majorkę udało mi się tanio upolować bilety. A w maju zamierzamy się Wybrać nad polskie morze. 29.06 mamy wesele na Mazurach ale ze względu na fakt że od aż to jakieś 400 km drogi a ja mam termin na 12.07 to chyba się nie zdecydujemy choć bardzo byśmy chcieli bo to bliski przyjaciel bierze ślub.

Witam, podczytuję Was już dość długo :) ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę :) Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk :) Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu :)
Witaj :) jak miałabyś się męczyć w pracy to pewnie że lepiej że odpoczywasz sobie w domku! :)

Ja do fryzjera musowo idę. Przy blondzie nie mam wyjścia [emoji23].

A u mnie dziś 14t5d i jest tak[emoji6]:

Zobacz załącznik 938027
Jaki już ładny widoczny brzuszek

Aaa [emoji1] ja mam trzech synów i dajemy radę [emoji6] choć M już od drugiej ciąży marzył o dziewczynce. Mnie szczerze bylo obojętne, teraz myślę że chciałabym dziewczynkę,w końcu jakaś odmiana by była [emoji12] ale jak będzie chłopczyk to też będę się cieszyć, najważniejsze by zdrowe[emoji4]
My zawsze widzieliśmy siebie jako rodziców dziewczynki, okazalo się że będzie chłopiec. Ale też podeszlismy do tematu że najważniejsze żeby było zdrowe!

Ładne te Wasze brzuszki [emoji4] wstawię swój a co mi tam [emoji38]
Gofry lubię najbardziej z bitą śmietaną i owocami Zobacz załącznik 938039
I znów jaki piękny widoczny brzuszek

Dziewczyny zazdroszczę wam tych brzuszków widocznych [emoji7] bo jak ja komuś mówię ze już 4 miesiąc się zaczyna to patrzą na mnie jak bym miała urojona ciąże [emoji23] za to dzidzia ciagle kopie i osobie przypomina a mąż się smuci ze jeszcze on nie może poczuć.

Włosów nie maluje od 8lat to mam spokój i sama sobie ścinam [emoji23]

Pamiętacie jak wam mówiłam ze na mebelki trzeba czekać 20tyg ... wiec w niedziele byliśmy się dopytać i się okazuje ze na polowe lipca dojdą bo termin się wydłużył [emoji23] wiec zrezygnowaliśmy żeby dzidzia w szufladzie nie musiała spać i szukamy innych sklepów

Z Wakacji to u nas od A do Z zaplanowane :D oby dzidzia się nie zbuntowała , za tydzień lecimy do Polski na Weekend do Białegostoku. Na święta wielkanocne na tydzień do Meksyku i w maju jeszcze tydzień w Polsce ale tym razem Nowy Sącz. Potem dajemy sobie spokój i w Wrześniu już z maleństwem pewnie do Polski na 2 tygodnie pradziadkom pokazać maleństwo :)
Ja jestem 16t5d i ne widać żebym była w ciąży i ostatnio właśnie kolega z pracy czy ja napewno jestem w tej ciąży... że też nie miałam nic pod ręką żeby to trzasnac ;) jutro mam wizytę u lekarza i aż się troszkę denerwuje bo brzuszka nie widać, ruchów żadnych nie czuje nawet muśnięć itp., energii mam co nie miara no jak nie ciąza. A Meksyku zazdroszczę też mieliśmy w planach ale że my jak już lecimy na Egzotyke to na 14-18 dni i na własną rękę bez biura podróży i w dużej mierze na zwiedzanie więc odpuściłam. Zamiast Meksyku będzie Majorka, a Meksyk może się uda za rok :)

reklama
Kurcze no nie macie litosci! Gofeeryyyy [emoji7] ja lubie z bitą śmietaną rodzynkami i kakao:)
Od 3lat nie byłam w ciuchu, myślę,mam chwile, skoczę. I wypatrzyłam jeansy z hm, w kostkę, przecierane, rozmiar na oko dobry, biere! I tak za 25 zeta mam super spodnie z hm, leżą jak ulał-lepiej niż te z nowych kolekcji (te zsuwają mi się z tyłka, szlag mnie na nie trafia). Dorwałam też jedna bluzkę do karmienia i rybaczki dresowe- też z hm :)Zobacz załącznik 938041
Uwielbiam takie zakupy też się dzisiaj wybrałam ale trafiłam tylko dzwony ciążowe więc odpadły i wróciłam na pusto

Do góry