reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
No to ja po wizycie. Padło pytanie "czy czuje się Pani zmęczona". Nie k..wa. Wcale. Logiczne, że się czuje. Jestem w ciąży do cholery. Dostałam skierowanie na ft4 - bo ona nie wpisze mojego wyniku, bo na własną rękę badanie zrobiłam. Serio? Śmiech na sali. Poszłabym gdzie indziej ale terminy są zabójcze nawet prywatnie. Więc już zrobie jej te ft4 po raz drugi, wtedy mam przyjsc z wynikiem do rejestracji i mnie wcisnie gdzieś.
Nieźle. To nfz było?
NFZ ma cię obowiązek przyjąć do 7dni, ale pewnie już nie masz skierowania.

@Myslniczek spoko, do 23tc nawet masz czas ;)

Chyba kupie ten sinulan do nosa, bo masakra, jeszcze jak słońce daje po oczach brrrrr

20190129_141149~2.jpg
20190129_141149~2.jpg
U mnie 17+2 i taki mam aktualnie brzuszek. Chwilę temu tatuś poczuł pierwszego kopniaka :) Wydaje mi się, że w poprzedniej ciąży brzuch był większy. Za to w pierwszej mniejszy :)

Ja nad morzem biorę ze wszystkimi mozliwymi owocami, bita śmietana i polewą czekoladową [emoji16][emoji16][emoji16] a przez was będę musiała kupić sobie gofrownice [emoji16]
Ja mam właśnie dość gofrów od wakacji we Władysławowiec 3 lata temu . Pamiętam zjadłam takiego wielkiego z bitą śmietaną i owocami i było mi tak niedobrze. I od tamtej pory nie zjem gofra bleeee.

Nieźle. To nfz było?
NFZ ma cię obowiązek przyjąć do 7dni, ale pewnie już nie masz skierowania.

@Myslniczek spoko, do 23tc nawet masz czas ;)

Chyba kupie ten sinulan do nosa, bo masakra, jeszcze jak słońce daje po oczach brrrrr
Mają obowiązek, ja to wiem ale nie respektuje tego totalnie NIKT. Przynajmniej w promieniu 50km. Cudem wcisnela mnie teraz a czekalam 4 tygodnie. Bo terminy byly na marzec. I ok ja bym to zrozumiala jakby miała natłok ciężarnych ale kurcze byłam dziś jedyna z brzuchem.

Mamy 1000 stron według wejścia przez przeglądarkę! Ale czad :)

A mi niedobrze na myśl o gofrach.

Co do ruchów moje są wyraźnie mocniejsze od kiedy skonczyłam 17 tygodni.

Ja mam właśnie dość gofrów od wakacji we Władysławowiec 3 lata temu . Pamiętam zjadłam takiego wielkiego z bitą śmietaną i owocami i było mi tak niedobrze. I od tamtej pory nie zjem gofra bleeee.
Ja w tamtym roku nie byłam, ale wcześniej jeździliśmy do Ustki pare lat pod rząd i codziennie lody lub gofry [emoji16] uwielbiam generalnie słodycze więc dla mnie nie problem,tylko po ten się odkłada tu i tam [emoji1]

reklama
Do góry