reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ada ja mieszkam w Leicester, na mapie w dol w samo cenrtrum prawie. Lancaster natiomast bylo kilka razy moja baza wypadowa na Lake D.

Dzień dobry :)

Dla wszystkich Chorowitków dużo zdrówka i słoneczka przesyłam [emoji295]

Bardzo milo czytać dobre wieści z wizyt. Wszystkim serdecznie gratuluję! [emoji813]

Ja właśnie piję kawę i jem gofra. Senna jestem od rana. Może to coś pomoże. Nie mogę się już wiosny doczekać i dłuższych spacerów. Żeby wreszcie zrzucić te grube ubrania z siebie. Ciekawe kiedy przyjdzie.

Planujecie jakieś wakacje w tym roku? My wstępnie zarezerwowaliśmy dwa tygodnie nad morzem na Helu od 30 maja. Mam nadzieję że to dobry pomysł i że jakoś zniosę podróż i nie urodzę na wybrzeżu :)
My 10.03. Lecimy na Majorkę udało mi się tanio upolować bilety. A w maju zamierzamy się Wybrać nad polskie morze. 29.06 mamy wesele na Mazurach ale ze względu na fakt że od aż to jakieś 400 km drogi a ja mam termin na 12.07 to chyba się nie zdecydujemy choć bardzo byśmy chcieli bo to bliski przyjaciel bierze ślub.

Witam, podczytuję Was już dość długo :) ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę :) Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk :) Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu :)
Witaj :) jak miałabyś się męczyć w pracy to pewnie że lepiej że odpoczywasz sobie w domku! :)

Ja do fryzjera musowo idę. Przy blondzie nie mam wyjścia [emoji23].

A u mnie dziś 14t5d i jest tak[emoji6]:

Zobacz załącznik 938027
Jaki już ładny widoczny brzuszek

Aaa [emoji1] ja mam trzech synów i dajemy radę [emoji6] choć M już od drugiej ciąży marzył o dziewczynce. Mnie szczerze bylo obojętne, teraz myślę że chciałabym dziewczynkę,w końcu jakaś odmiana by była [emoji12] ale jak będzie chłopczyk to też będę się cieszyć, najważniejsze by zdrowe[emoji4]
My zawsze widzieliśmy siebie jako rodziców dziewczynki, okazalo się że będzie chłopiec. Ale też podeszlismy do tematu że najważniejsze żeby było zdrowe!

Ładne te Wasze brzuszki [emoji4] wstawię swój a co mi tam [emoji38]
Gofry lubię najbardziej z bitą śmietaną i owocami Zobacz załącznik 938039
I znów jaki piękny widoczny brzuszek

Dziewczyny zazdroszczę wam tych brzuszków widocznych [emoji7] bo jak ja komuś mówię ze już 4 miesiąc się zaczyna to patrzą na mnie jak bym miała urojona ciąże [emoji23] za to dzidzia ciagle kopie i osobie przypomina a mąż się smuci ze jeszcze on nie może poczuć.

Włosów nie maluje od 8lat to mam spokój i sama sobie ścinam [emoji23]

Pamiętacie jak wam mówiłam ze na mebelki trzeba czekać 20tyg ... wiec w niedziele byliśmy się dopytać i się okazuje ze na polowe lipca dojdą bo termin się wydłużył [emoji23] wiec zrezygnowaliśmy żeby dzidzia w szufladzie nie musiała spać i szukamy innych sklepów

Z Wakacji to u nas od A do Z zaplanowane :D oby dzidzia się nie zbuntowała , za tydzień lecimy do Polski na Weekend do Białegostoku. Na święta wielkanocne na tydzień do Meksyku i w maju jeszcze tydzień w Polsce ale tym razem Nowy Sącz. Potem dajemy sobie spokój i w Wrześniu już z maleństwem pewnie do Polski na 2 tygodnie pradziadkom pokazać maleństwo :)
Ja jestem 16t5d i ne widać żebym była w ciąży i ostatnio właśnie kolega z pracy czy ja napewno jestem w tej ciąży... że też nie miałam nic pod ręką żeby to trzasnac ;) jutro mam wizytę u lekarza i aż się troszkę denerwuje bo brzuszka nie widać, ruchów żadnych nie czuje nawet muśnięć itp., energii mam co nie miara no jak nie ciąza. A Meksyku zazdroszczę też mieliśmy w planach ale że my jak już lecimy na Egzotyke to na 14-18 dni i na własną rękę bez biura podróży i w dużej mierze na zwiedzanie więc odpuściłam. Zamiast Meksyku będzie Majorka, a Meksyk może się uda za rok :)

reklama
Kurcze no nie macie litosci! Gofeeryyyy [emoji7] ja lubie z bitą śmietaną rodzynkami i kakao:)
Od 3lat nie byłam w ciuchu, myślę,mam chwile, skoczę. I wypatrzyłam jeansy z hm, w kostkę, przecierane, rozmiar na oko dobry, biere! I tak za 25 zeta mam super spodnie z hm, leżą jak ulał-lepiej niż te z nowych kolekcji (te zsuwają mi się z tyłka, szlag mnie na nie trafia). Dorwałam też jedna bluzkę do karmienia i rybaczki dresowe- też z hm :)Zobacz załącznik 938041
Uwielbiam takie zakupy też się dzisiaj wybrałam ale trafiłam tylko dzwony ciążowe więc odpadły i wróciłam na pusto

Do góry