Jak dla mnie babka [emoji6]
Fajnie by było, bo dla dziewczynki bym miała większość rzeczy. [emoji85]
Jutro idę do swojej gin i zapytam się co widzi.
Choć i tak będę bardziej wierzyć w płeć dziecka w późniejszej ciąży. [emoji12]
reklama
AsiaGJ
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wizytę[emoji109]Musi być wszystko dobrze [emoji173]Wizyte mam dopiero o 17:30, czyli caly dzien przed nami.
Plamienie wrocilo.
Ale mi narobiłaś smaka na gofra :-)Dzień dobry
Dla wszystkich Chorowitków dużo zdrówka i słoneczka przesyłam [emoji295]
Bardzo milo czytać dobre wieści z wizyt. Wszystkim serdecznie gratuluję! [emoji813]
Ja właśnie piję kawę i jem gofra. Senna jestem od rana. Może to coś pomoże. Nie mogę się już wiosny doczekać i dłuższych spacerów. Żeby wreszcie zrzucić te grube ubrania z siebie. Ciekawe kiedy przyjdzie.
Planujecie jakieś wakacje w tym roku? My wstępnie zarezerwowaliśmy dwa tygodnie nad morzem na Helu od 30 maja. Mam nadzieję że to dobry pomysł i że jakoś zniosę podróż i nie urodzę na wybrzeżu
My odkąd pamiętam zawsze przynajmniej tydzień staramy się spędzić w Tatrach. W tym roku sobie odpuścimy, bo wędrówka nad Morskie Oko i z powrotem żadnej radości nie da. Planujemy tez tydzień nad morzem, na początku czerwca, ale raczej Trójmiasto :-)
ada1989
Mama Konradka :)
Jeżeli to zdjecie zbliżenia pupki to ta kreska jest płaska i wychodzi na pipke
Misty29
Mi się zawsze gofry kojarzyły właśnie z wakacjami nad morzem bo wtedy najczęściej się jadalo. Jakiś czas temu kupiliśmy gofrownice i teraz mamy gofry kiedy nam się zachce. O dziwo jeszcze się nie znudziłyTrzymam kciuki za wizytę[emoji109]Musi być wszystko dobrze [emoji173]Ale mi narobiłaś smaka na gofra :-)
My odkąd pamiętam zawsze przynajmniej tydzień staramy się spędzić w Tatrach. W tym roku sobie odpuścimy, bo wędrówka nad Morskie Oko i z powrotem żadnej radości nie da. Planujemy tez tydzień nad morzem, na początku czerwca, ale raczej Trójmiasto :-)
My też będziemy zwiedzać Trójmiasto na pewno więc może gdzieś tam się miniemy
Zawsze chciałam mieszkać nad morzem. Zazdroszczę [emoji813] My mamy kota i jeszcze nie zostawał nigdy sam w domu i nie wiem jak to będzie w tym roku. Na szczęście teściowa mieszka obok więc może do niego zaglądać codziennie albo jest jeszcze opcja że go weźmie na ten czas do siebie. Tylko ona ma kotkę i nie wiadomo czy się dogadają ze sobą.Wakacje...a co to jest [emoji2]? Nie mieliśmy wakacji od 2015 [emoji23] mamy dwa psy, nie ma z kim ich zostawić a ze sobą ciężko zabrać bo to psuje okropne i byśmy musieli pokoje remontować od razu [emoji106] kiedyś zostawiliśmy je u brata to zjadły mu drzwi, chyba więcej ich nie weźmie [emoji2] dwa małe, słodkie potworki. Na szczęście mieszkamy nad samym morzem wiec możemy codziennie spacerować po promenadzie
Martkaaa5
U nas był plan objazdu Chorwacji na motocyklu w zeszle wakacje zrobiliśmy na moto 3500 km po Bośni rewelacja teraz moto trzeba będzie zamienić na auto ale Chorwacja chyba zostaje tylko gdzieś bliżej i w czerwcu mniej ludzi i troszkę taniej u nas jest psiak ale syn w domu zostaje i do rodziców zawsze można podrzucić jak coś i psa i syna
slodkatrojeczka
U mnie była różnica 3 tygodni według usg. Syn urodził się 3700g i 56cm. W tym roku kończy 8 lat i wszystko z nim okDziękuję Ci za odpowiedź już myślałam że nikt nie miał takiego przypadku. Przy pierwszej ciąży człowiek schizuje chyba trochę za bsrdzo
Jeżeli to zdjecie zbliżenia pupki to ta kreska jest płaska i wychodzi na pipke
To oby Twoje przypuszczenia się sprawdziły![emoji1]
slodkatrojeczka
Ja jestem hardkorem i nie będę farbowała włosów całą ciążę. Rosną jak na koksach, wyglądają zdrowo. Może chociaż trochę uniknę sajgonu z wypadaniem włosów po porodzie. Taki miałam patent z córką - i zadziałał.Też mam takie odrosty u się wkoncu zapisałam na jutro [emoji85]Będzie dobrze. Odpoczywaj ile możesz [emoji3590]
slodkatrojeczka
Witaj Grafka
reklama
slodkatrojeczka
My w maju weekend nad morzem, bo to u nas standard. W czerwcu wesele w górach i to tyle z wakacji na ten rok. Już i tak ryzykuje tym weselem, więc wystarczy. Wakacji z noworodkiem sobie nie wyobrażam. Najpierw musimy się poznać, nie chcę od razu go ciągać po swiecie