reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Więzadła dziewczyny. To normalne. Przy gwałtownych ruchach, przeciąganiu się. Przy kichnięciu, kaszlnieciu. Cała macica na czymś się trzymac musi :) Ja staram się nie wykonywać gwałtownych ruchów.
Mnie tak brzuch przez to boli,że w nocy ciągle się budzę .Bo nie mogę się z boku na bok przekręcić . Nie mówiąc już o wstanie szybko z łóżka.

reklama
Ja do fryzjera musowo idę. Przy blondzie nie mam wyjścia [emoji23].

A u mnie dziś 14t5d i jest tak[emoji6]:

807FB532-BCD2-4677-AD56-DDD60C41B3BF.jpg

U Nas pomału w domu szpital.... mnie rozebralo konkretnie, Kacper dostal gorączkę a dziś mają w przedszkolu Dzień Babci i Dziadka, moją mamę również coś rozbiera.

Zrobilam sobie kanapki z czosnkiem - a właśnie dziewczyny mozna czosnek w ciąży? Bo do tej pory uważalam, że można a kiedyś moja ciocia stwierdziła, że nie....

Co do określania plci ze zdjęcia to ja nigdy nic nie widzę :)

Powodzenia na wizytach :)

Współczuje chorób i trzymam kciuki żeby szybko przeszło. U mnie młoda od tygodnia chora. Nic strasznego ale przez kaszel ciagle się wybudza wiec od tygodnia nie sypiam w nocy i już nie mogę się doczekać kiedy odeśpie. Czosnek można na pewno.

Dzień dobry :)

Dla wszystkich Chorowitków dużo zdrówka i słoneczka przesyłam [emoji295]

Bardzo milo czytać dobre wieści z wizyt. Wszystkim serdecznie gratuluję! [emoji813]

Ja właśnie piję kawę i jem gofra. Senna jestem od rana. Może to coś pomoże. Nie mogę się już wiosny doczekać i dłuższych spacerów. Żeby wreszcie zrzucić te grube ubrania z siebie. Ciekawe kiedy przyjdzie.

Planujecie jakieś wakacje w tym roku? My wstępnie zarezerwowaliśmy dwa tygodnie nad morzem na Helu od 30 maja. Mam nadzieję że to dobry pomysł i że jakoś zniosę podróż i nie urodzę na wybrzeżu :)

Teraz mam smaka na gofra a jestem uziemiona z młoda w domu[emoji39] Chyba przy następnej okazji kupie sobie jakaś gofrownicę.

Co do wakacji to z terminem na 01.07 nasze ostatnie wakacje to będą pierwsze dwa tygodnie maja. Planuje autem wyjazd do Włoch. Później to dla mnie już zbyt ryzykowne.

Wizyte mam dopiero o 17:30, czyli caly dzien przed nami.
Plamienie wrocilo.

Odpoczywaj i bądź dobrej myśli.

Witam, podczytuję Was już dość długo :) ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę :) Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk :) Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu :)

Witamy[emoji4][emoji4]

Teściowie wzięli dziś dopoludnia młoda do siebie, żebym mogła coś odespać ostatnie nocki. No i się umówiliśmy, żeby byli z powrotem 11.30-45 bo o 12 drzemka. Oczywiście ich jeszcze nie ma[emoji19]

To ma być to [emoji85]
Chyba dziewczynka będzie. Podobno u chłopaka jest bardziej zadarty do góry [emoji846]
Mnie tak brzuch przez to boli,że w nocy ciągle się budzę .Bo nie mogę się z boku na bok przekręcić . Nie mówiąc już o wstanie szybko z łóżka.
Mnie tak bolało kilka dni, teraz się uspokoiło [emoji846]

Ja do fryzjera musowo idę. Przy blondzie nie mam wyjścia [emoji23].

A u mnie dziś 14t5d i jest tak[emoji6]:

Zobacz załącznik 938027
Wow duży brzusio:)ja pomimo 16 tygodnia ciąży bliźniaczej dalej chodzę w swoich spodniach z przed ciąży. Nawet głupio stanąć w kolejce z pierwszeństwem bo nikt nie zauważy.
Też chciałam wstawić zdjęcie niestety dla mnie to zbyt skomplikowane:)

reklama
Do góry