Mnie tak brzuch przez to boli,że w nocy ciągle się budzę .Bo nie mogę się z boku na bok przekręcić . Nie mówiąc już o wstanie szybko z łóżka.Więzadła dziewczyny. To normalne. Przy gwałtownych ruchach, przeciąganiu się. Przy kichnięciu, kaszlnieciu. Cała macica na czymś się trzymac musi Ja staram się nie wykonywać gwałtownych ruchów.
reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja też mam problem z obrotem przez to. Może nie byłoby tak źle, gdybym nie miała wiecznie pełnego pęcherza.Mnie tak brzuch przez to boli,że w nocy ciągle się budzę .Bo nie mogę się z boku na bok przekręcić . Nie mówiąc już o wstanie szybko z łóżka.
ladyk24na7
Ja do fryzjera musowo idę. Przy blondzie nie mam wyjścia [emoji23].
A u mnie dziś 14t5d i jest tak[emoji6]:
Pełny pęcherz skąd ja to znam... ledwo wyjdę z toalety a już wracam bo tak mnie ciśnie..Ja też mam problem z obrotem przez to. Może nie byłoby tak źle, gdybym nie miała wiecznie pełnego pęcherza.
U Nas pomału w domu szpital.... mnie rozebralo konkretnie, Kacper dostal gorączkę a dziś mają w przedszkolu Dzień Babci i Dziadka, moją mamę również coś rozbiera.
Zrobilam sobie kanapki z czosnkiem - a właśnie dziewczyny mozna czosnek w ciąży? Bo do tej pory uważalam, że można a kiedyś moja ciocia stwierdziła, że nie....
Co do określania plci ze zdjęcia to ja nigdy nic nie widzę
Powodzenia na wizytach
Współczuje chorób i trzymam kciuki żeby szybko przeszło. U mnie młoda od tygodnia chora. Nic strasznego ale przez kaszel ciagle się wybudza wiec od tygodnia nie sypiam w nocy i już nie mogę się doczekać kiedy odeśpie. Czosnek można na pewno.
Dzień dobry
Dla wszystkich Chorowitków dużo zdrówka i słoneczka przesyłam [emoji295]
Bardzo milo czytać dobre wieści z wizyt. Wszystkim serdecznie gratuluję! [emoji813]
Ja właśnie piję kawę i jem gofra. Senna jestem od rana. Może to coś pomoże. Nie mogę się już wiosny doczekać i dłuższych spacerów. Żeby wreszcie zrzucić te grube ubrania z siebie. Ciekawe kiedy przyjdzie.
Planujecie jakieś wakacje w tym roku? My wstępnie zarezerwowaliśmy dwa tygodnie nad morzem na Helu od 30 maja. Mam nadzieję że to dobry pomysł i że jakoś zniosę podróż i nie urodzę na wybrzeżu
Teraz mam smaka na gofra a jestem uziemiona z młoda w domu[emoji39] Chyba przy następnej okazji kupie sobie jakaś gofrownicę.
Co do wakacji to z terminem na 01.07 nasze ostatnie wakacje to będą pierwsze dwa tygodnie maja. Planuje autem wyjazd do Włoch. Później to dla mnie już zbyt ryzykowne.
Wizyte mam dopiero o 17:30, czyli caly dzien przed nami.
Plamienie wrocilo.
Odpoczywaj i bądź dobrej myśli.
Witam, podczytuję Was już dość długo ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu
Witamy[emoji4][emoji4]
Teściowie wzięli dziś dopoludnia młoda do siebie, żebym mogła coś odespać ostatnie nocki. No i się umówiliśmy, żeby byli z powrotem 11.30-45 bo o 12 drzemka. Oczywiście ich jeszcze nie ma[emoji19]
Marta86♧
Ja już po wizycie, będzie chłopak [emoji3] starszy syn trochę zawiedziony, bo chciał siostrę. Mnie intuicja zawiodła... chyba że na połówkowym będzie niespodzianka [emoji16]
Znowu wyszły mi bakterie w moczu i musze zrobić posiew [emoji17]
Znowu wyszły mi bakterie w moczu i musze zrobić posiew [emoji17]
Chyba dziewczynka będzie. Podobno u chłopaka jest bardziej zadarty do góry [emoji846]To ma być to [emoji85]
Mnie tak bolało kilka dni, teraz się uspokoiło [emoji846]Mnie tak brzuch przez to boli,że w nocy ciągle się budzę .Bo nie mogę się z boku na bok przekręcić . Nie mówiąc już o wstanie szybko z łóżka.
Wow duży brzusioja pomimo 16 tygodnia ciąży bliźniaczej dalej chodzę w swoich spodniach z przed ciąży. Nawet głupio stanąć w kolejce z pierwszeństwem bo nikt nie zauważy.Ja do fryzjera musowo idę. Przy blondzie nie mam wyjścia [emoji23].
Zobacz załącznik 938027
Też chciałam wstawić zdjęcie niestety dla mnie to zbyt skomplikowane
reklama
Figura modelkiU mnie kilka dni temu było tak Zobacz załącznik 938028