reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Wizyte mam dopiero o 17:30, czyli caly dzien przed nami.
Plamienie wrocilo.
Trzymam kciuki za wizytę[emoji109]Musi być wszystko dobrze [emoji173]
Dzień dobry :)

Dla wszystkich Chorowitków dużo zdrówka i słoneczka przesyłam [emoji295]

Bardzo milo czytać dobre wieści z wizyt. Wszystkim serdecznie gratuluję! [emoji813]

Ja właśnie piję kawę i jem gofra. Senna jestem od rana. Może to coś pomoże. Nie mogę się już wiosny doczekać i dłuższych spacerów. Żeby wreszcie zrzucić te grube ubrania z siebie. Ciekawe kiedy przyjdzie.

Planujecie jakieś wakacje w tym roku? My wstępnie zarezerwowaliśmy dwa tygodnie nad morzem na Helu od 30 maja. Mam nadzieję że to dobry pomysł i że jakoś zniosę podróż i nie urodzę na wybrzeżu :)
Ale mi narobiłaś smaka na gofra :-)
My odkąd pamiętam zawsze przynajmniej tydzień staramy się spędzić w Tatrach. W tym roku sobie odpuścimy, bo wędrówka nad Morskie Oko i z powrotem żadnej radości nie da. Planujemy tez tydzień nad morzem, na początku czerwca, ale raczej Trójmiasto :-)

Trzymam kciuki za wizytę[emoji109]Musi być wszystko dobrze [emoji173]Ale mi narobiłaś smaka na gofra :-)
My odkąd pamiętam zawsze przynajmniej tydzień staramy się spędzić w Tatrach. W tym roku sobie odpuścimy, bo wędrówka nad Morskie Oko i z powrotem żadnej radości nie da. Planujemy tez tydzień nad morzem, na początku czerwca, ale raczej Trójmiasto :-)
Mi się zawsze gofry kojarzyły właśnie z wakacjami nad morzem bo wtedy najczęściej się jadalo. Jakiś czas temu kupiliśmy gofrownice i teraz mamy gofry kiedy nam się zachce. O dziwo jeszcze się nie znudziły :)

My też będziemy zwiedzać Trójmiasto na pewno więc może gdzieś tam się miniemy :)
Wakacje...a co to jest [emoji2]? Nie mieliśmy wakacji od 2015 [emoji23] mamy dwa psy, nie ma z kim ich zostawić a ze sobą ciężko zabrać bo to psuje okropne i byśmy musieli pokoje remontować od razu [emoji106] kiedyś zostawiliśmy je u brata to zjadły mu drzwi, chyba więcej ich nie weźmie [emoji2] dwa małe, słodkie potworki. Na szczęście mieszkamy nad samym morzem wiec możemy codziennie spacerować po promenadzie
Zawsze chciałam mieszkać nad morzem. Zazdroszczę [emoji813] My mamy kota i jeszcze nie zostawał nigdy sam w domu i nie wiem jak to będzie w tym roku. Na szczęście teściowa mieszka obok więc może do niego zaglądać codziennie albo jest jeszcze opcja że go weźmie na ten czas do siebie. Tylko ona ma kotkę i nie wiadomo czy się dogadają ze sobą.

U nas był plan objazdu Chorwacji na motocyklu w zeszle wakacje zrobiliśmy na moto 3500 km po Bośni rewelacja teraz moto trzeba będzie zamienić na auto ale Chorwacja chyba zostaje tylko gdzieś bliżej i w czerwcu mniej ludzi i troszkę taniej u nas jest psiak ale syn w domu zostaje i do rodziców zawsze można podrzucić jak coś i psa i syna ;););)

Też mam takie odrosty u się wkoncu zapisałam na jutro [emoji85]Będzie dobrze. Odpoczywaj ile możesz [emoji3590]
Ja jestem hardkorem i nie będę farbowała włosów całą ciążę. Rosną jak na koksach, wyglądają zdrowo. Może chociaż trochę uniknę sajgonu z wypadaniem włosów po porodzie. Taki miałam patent z córką - i zadziałał.

reklama
My w maju weekend nad morzem, bo to u nas standard. W czerwcu wesele w górach i to tyle z wakacji na ten rok. Już i tak ryzykuje tym weselem, więc wystarczy. Wakacji z noworodkiem sobie nie wyobrażam. Najpierw musimy się poznać, nie chcę od razu go ciągać po swiecie :)

Do góry