reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hey laski

Nie, nie obraziłam się. Dużo się dzieje. Owszem trochę mi się przykro zrobiło że moja wizja perfekcyjnego macierzyństwa się wam nie podoba ale spoko [emoji23] hormony.

A potem poszło... Chłop miał "wypadek" w pracy. Jego, jego ojca i innego z firmy chłopa zaatakowano podczas pracy. Zakładali kamery w jakimś hotelu co bank przejął no i podobno były właściciel zlecił napad i chłop teraz jak galareta. Też bym była jakby mi pistolet do łba przyłożyli.
Ogólnie fizycznie tylko ich trochę skopali ale psychicznie chłop jest w rozsypce. Chodzi teraz na terapię, ma wolne i siedzi że mną w domu.
Ja 3 dni w szpitalu siedziałam bo myśleli że wody mi odeszły. Teraz mam leżeć.

I tak nawet nie ma czasu się cieszyć z tego że będzie chłopak.

Martwię się o chłopa no ale jakoś damy radę. Nie ma wyboru. Najważniejsze że chodzi na terapię i trochę mu to pomaga.

Gratuluję wszystkich udanych wizyt.

Idę dalej czytać co u was

Co za historia..trzymaj się w takim razie ciepło, dbaj o siebie i maluszka i mam nadzieje, ze z czasem terapia pomoże i będzie lepiej[emoji4]

reklama
Ennis, wspolczuje. Mam nadzieje ze sie szybko pozbiera, dobrze ze chodzi na terapie.
Czyli chlopczyk u Ciebie bedzie?

Ennis, wspolczuje. Mam nadzieje ze sie szybko pozbiera, dobrze ze chodzi na terapie.
Czyli chlopczyk u Ciebie bedzie?
Tak chlopak. Byliśmy prywatnie na usg i ponoć ma być chłopiec.
Myślałam że ta informacja coś zmieni ale zero [emoji23] dalej gadam do brzucha bezosobowo.

@Ennis92 wierzyłam , że się nie obraziłaś [emoji6]. Super że jesteś z powrotem.

Ja dziś cały dzień w łóżku. Przez weekend caaaaly dzień w IKEA i Agata meble. Kupowaliśmy wszystkie meble do domu więc emocji co nie miara [emoji16] I chyba dziś to zmęczenie i emocje wychodzą bokiem. Spałam do 9, po śniadaniu znów zasnęłam i tak co chwilę śpię i wstaje jeść .
Przede mną ciężki czas-przeprowadzka do nowego domu. Muszę się powoli zacząć pakować bo musimy się wprowadzić do 20 lutego. Nie chcę zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
Mam ustaloną wizytę z moją gin dopiero na 7marca. W międzyczasie mam połówkowe u innej gin. Ale jeszcze nie dostałam zlecenia na obciążenie glukozą. A 7 marca już będzie 24 tydzień. Chyba pójdę na to badanie przed tą wizyta sama bo zawsze miałam problemy z cukrem.

Hey laski

Nie, nie obraziłam się. Dużo się dzieje. Owszem trochę mi się przykro zrobiło że moja wizja perfekcyjnego macierzyństwa się wam nie podoba ale spoko [emoji23] hormony.

A potem poszło... Chłop miał "wypadek" w pracy. Jego, jego ojca i innego z firmy chłopa zaatakowano podczas pracy. Zakładali kamery w jakimś hotelu co bank przejął no i podobno były właściciel zlecił napad i chłop teraz jak galareta. Też bym była jakby mi pistolet do łba przyłożyli.
Ogólnie fizycznie tylko ich trochę skopali ale psychicznie chłop jest w rozsypce. Chodzi teraz na terapię, ma wolne i siedzi że mną w domu.
Ja 3 dni w szpitalu siedziałam bo myśleli że wody mi odeszły. Teraz mam leżeć.

I tak nawet nie ma czasu się cieszyć z tego że będzie chłopak.

Martwię się o chłopa no ale jakoś damy radę. Nie ma wyboru. Najważniejsze że chodzi na terapię i trochę mu to pomaga.

Gratuluję wszystkich udanych wizyt.

Idę dalej czytać co u was

O matko @Ennis92 współczuję przejść ale mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej:)
Gratuluję synusia, skupcie się na maleństwie to może wszystkie troski szybciej przejdą :tak:

Ja właśnie wysprzątałam sypialnie, pościel zmieniłam i wywietrzyłam więc będzie się przyjemnie spało ;) teraz odpoczywamy z maleństwem.

A na następnej wizycie będzie 22 tydzień :)
Ja mam wizytę z usg połówkowym 22 lutego ale to będzie 19w3d dziwne że tak wcześnie. Niby można od 18 tygodnia robić...
Ja też mam 22.02 polowkowe [emoji4] tyle że u mnie wtedy wypada równo 20 tydzień [emoji6] polowkowe można już od 18 więc u Ciebie normalne [emoji6]
Ja mam połówkowe dopiero 20 marca,.to będzie już 22+3. Tyle czekania, ale w międzyczasie myślę, że ze dwie wizyty zaliczę u swojego gina [emoji3]

reklama
Do góry