U
użytkownik 902
Gość
Marta super wieści cieszysz się że dziewczynka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na krzywą też dostałaś?Miło się czyta wpisy, gdzie widać radość - @Wyjatkowa Marta gratulacje [emoji8]
My czekamy na połówkowe - będą 20.02. także chwile mamy. Jak na połówkowych potwierdza płeć to zacznę resztę zakupów w odpowiedniej kolorystyce [emoji2] Teraz kusi mnie zamówić jakieś ciuszki ale jednak jeszcze się obawiam, ze się nie przydadzą
W ogóle w zamierzchłych czasach mojej poprzedniej ciąży, czyli 5 lat temu badanie krwi przy krzywej było przed piciem i 2h po. A teraz mam odnotowane, że przed, po godzinie i po dwóch godzinach...
No ja 7 lat temu robiłam 50g potem 75g bo mialam wynik na granicy. 5 lat temu juz 75g ale dwupunktowaSłodkatrojeczka, kiedyś
(10lat temu) robiło się krzywą 50g, już 5 lat temu robilam trzypunktowa 75g. Zalecenia ciągle się zmieniają, niestety cukrzyca ciezarnych jest coraz częściej spotykana..
ja też jeszcze do polówkowego daleko dzisiaj u mnie 13 +5Ja dopiero prentalne, a Wy już połówkowe macie