reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja już po wizycie - wszystko ok, pani doktor potwierdza informacje z prenatalnych - jest siusiak. ;)

Od początku ciąży przytyłam 2 kg i muszę zacząć się pilnować bo wszystko mi strasznie smakuje i mogę zjeść baaaardzo dużo.

Humorzasta byłam zawsze a teraz bardziej płaczliwa - mąż już się ze mnie śmieje, ze nie można normalnie pogadać.

Dwa dni temu powiedzieliśmy synkowi od męża - pierwsze reakcja w stylu „nienawidzę cię”, ale dzisiaj już jest dobrze. Chyba już się oswoił i nawet sam zadaje jakieś pytania i jest w stanie rozmawiać o temacie. Uffff, bardzo mi ulżyło.

Marta, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Pamiętaj, nie będziesz sama. Masz nas i na miejscu bąbelek będzie Ci towarzyszyć. Taka imprezka w dwójkę;)

Zabieram się do pracy, dzisiaj siedzę do 21. Ale mam fajnych studentów, wiec jakoś zleci.

II trymestr jest fajny. : D

reklama
Gratulacje. Właśnie o takie wiadomości mi chodziło. Przygarnę tonami pozytywne wieści. Od razu humor lepszy :) Ciekawe czy i u mnie chłopczyk się potwierdzi. Dowiem się najwcześniej dopiero za 4 tygodnie więc jeszcze trochę niepewności będzie.

HaTo synek meza mieszka z Wami?

Nie, mieszka z mama. Ale u nas jest dosyć często. Mój mąż pracuje głównie wieczorami i nocą, wiec z synem spędza dużo czasu w tygodniu po południu albo w weekendu. I maja taka bardzo bliska relacje. Dlatego baliśmy się, co będzie.

Hej dziewczyny! Marta sto lat!
U mnie dziś 16+4 bąbel czasem delikatnie smyrnie ale jeszcze nie często czuje. Pić strasznie się chce szczególnie wieczorem a potem ciągle siku :-D. Od początku ciąży mam już 4kg na plusie, brzuszek już raczej nie da się wciągnąć. Ja od kilku dni takie delikatne ciągnięcia w okolicy pachwin czuję ale to chyba nic takiego. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty. Zdrówka wszystkim.
Zrób sobie ciepły napój z cukrem (u mnie kawa rozpuszczalna posłodzona z mlekiem), usiądź na fotelu i nogi podkul "pod brodę" no ale nie tak doslownie pod brodę. Mój maluch wtedy najbardziej dokazuje, możesz spróbować :) u mnie też 16+4 dzis ;)

Trzymam kciuki za wizytę

Szampan szampanem a co oferujesz do jedzenia?[emoji23][emoji23]

Mój mąż nie może na mnie narzekać. Ani w pierwszej ani w tej ciazy nie miewam humorów, za to jestem bardziej płaczliwa, dobrze ze tv raczej nie oglądam bo mogłoby się okazać, że płacze na reklamach[emoji6]

Jakie nosidło kupiłaś?

Dokladnie[emoji23][emoji23]
[/QUOTE][/QUOTE]
Ja na samiuśkim początku ciąży, jeszcze przed testem poryczałam sie na "W pustyni i w puszczy" ;)

Ja już po wizycie - wszystko ok, pani doktor potwierdza informacje z prenatalnych - jest siusiak. ;)

Od początku ciąży przytyłam 2 kg i muszę zacząć się pilnować bo wszystko mi strasznie smakuje i mogę zjeść baaaardzo dużo.

Humorzasta byłam zawsze a teraz bardziej płaczliwa - mąż już się ze mnie śmieje, ze nie można normalnie pogadać.

Dwa dni temu powiedzieliśmy synkowi od męża - pierwsze reakcja w stylu „nienawidzę cię”, ale dzisiaj już jest dobrze. Chyba już się oswoił i nawet sam zadaje jakieś pytania i jest w stanie rozmawiać o temacie. Uffff, bardzo mi ulżyło.

Marta, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Pamiętaj, nie będziesz sama. Masz nas i na miejscu bąbelek będzie Ci towarzyszyć. Taka imprezka w dwójkę;)

Zabieram się do pracy, dzisiaj siedzę do 21. Ale mam fajnych studentów, wiec jakoś zleci.

@HaTo super wieści dobrze że płeć potwierdzona i wszystko ok. To co teraz szał zakupowy ?
Super że syn męża dobrze przyjął wieści i nie musicie się martwić :tak:
Miłego dnia w pracy:)

To jak ja ;p też humorki miałam zawsze . a teraz placze o wszystko.

reklama
Ja w pierwszej ciąży późno, ok 22tc, łożysko miałam na tylnej ścianie. Teraz zreszta też, ale od jakiegoś czasu są pojedyncze smyrnięcia, a jestem raptem 4 dni przed Tobą wg om, więc mnie to dziwi aż.

Ta natka to była moja pierwsza chusta po pasiaku :) Z jasnej czy ciemnej strony?
Z ciemnej
Screenshot_20190123-181400.jpeg

Do góry