reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Wyrośnie Wam muzykalny bobas. Mój mąż dużo grał jak byłam w pierwszej ciąży. Na gitarze, na organach. Mój siedmiolatek uwielbia muzykę. Gra na organach i ma mega poczucie rytmu. Za to córka ślicznie śpiewa :)
Super :)

My wyciągnęlismy dopplera I pierwszy raz udało nam się znaleźć serduszko [emoji169] chłop pierwszy raz słyszał

reklama
IMG_0923.JPG
nie moge sie napatrzec [emoji177] pokazecie swoje male pociechy?[emoji173]️

Marta a u nas lekarka chce w dniu badania USG mieć pobrana krew i potem jak będą wyniki laboru, będzie się kontaktować. Ja wcale w stresie nie będę czekać, bo jak już większość wie, Pappa to statystyka. Widziałam dzisiaj na usg kość nosową, biodrową o dobrych wymiarach i NT też 1.1 czyli w normie wszystko, tak więc jestem spokojna.
Masz zdrowe podejście. Pogratulować. Mi ciągle chodzi po głowie mój zły wynik ale staram cieszyć się idealnymi wymiarami dziecka na usg, pozdrawiam

Witam się z rana,
Spałam dziś jak zabita... w sumie to nadal kwitnę w lozku taka cisza w domu.niestety, zaraz czas brać się do roboty i fizycznej i umysłowej. Ale najpierw śniadanko. I tu powstaje pytanie. Pierogi z kapuchą czy paczek i kakao [emoji23]
Kto dziś wizytuje?

Witam się z rana,
Spałam dziś jak zabita... w sumie to nadal kwitnę w lozku taka cisza w domu.niestety, zaraz czas brać się do roboty i fizycznej i umysłowej. Ale najpierw śniadanko. I tu powstaje pytanie. Pierogi z kapuchą czy paczek i kakao [emoji23]
Kto dziś wizytuje?
Ja mam o 10.30 :)

Zdecydowanie pierogi by u mnie wygrały

reklama
Witam. Powodzenia na wizytach.
Ja właśnie dostałam telefon od gina i wyniki są dobre. Nie mogę uwierzyć że tak szybko, i poprosiłam o przesłanie faxu. Później maja to zrobić.

Póki co w pracy zerkam na kalendarz z imionami bo kompletnie nie mamy typu na męskie imię hihi.

Miłego dnia.

Marta ja stawiam na kanapki z chlebka żytnio orkiszowego, ktore zaraz będę pałaszować.

Sciagnelam sobie apke i widzę że lepiej tu można wszystko widzieć [emoji16]

Do góry