Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuu ach te chłopyA ja się z chłopem poklucilam i tyle z wieczoru
Ja mam tak codziennie. Narazie zwalam to na ogromne mdłości i wymioty ale nie wiem czy nie będę musiała powiedzieć ginowi o tym :-(Kurczę zaczynam się martwić bo coraz częściej pojawiają mi się takie bardzo szybkie uderzenia serca wtedy mam wrażenie ucisku na klatce piersiowej. I tak ciężko mi się oddycha kręci mi się w głowie.. coraz częściej mi się to pojawia
Piszesz ze nawet nie chciało Ci się pytać więc ona pewnie pomyślała że skoro nie pytasz to wszystko wiesz i nie masz żadnych pytań pamiętam jeszcze ze szkoły medycznej powiedzonko naszego prowadzącego skoro pacjent nie pyta znaczy że wszystko wie i my się nie narzucamy następnym razem kartka na stół i na wszystko ma odpowiedzieć
Tym bardziej kiedy organizm pompuje za trzech.Ja tez tak mialam w poprzedniej Ale bardziej od polowy i w tej ze 2 razy juz. Ciśnienie ok, ale tętno pod 200. Na pewno większą ilość krwi nie jest tu bez znaczenia.