Karolcia.DE
Fanka BB :)
Marta, super ten filmik rzeczywiście aż łezka w oku się kręci [emoji4]
to niesamowite jak powstaje nowe życie
to niesamowite jak powstaje nowe życie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz to mojej zgadze Dzisiaj to chyba śpię z mlekiem...Ja dziś dzień dla siebie- dentysta (na szczęście nie mam już żadnych ubytków i zrobiłam scaling), brwi, fryzjer, zakupy. Poszalałam, a co mi tam! W końcu to drugi trymestr, czyli miesiąc miodowy ciąży
Współczuję. Na szczęście miałam zgagę tylko 2 dni jakiś czas temu, oby tak już zostało.Powiedz to mojej zgadze Dzisiaj to chyba śpię z mlekiem...
Wyrośnie Wam muzykalny bobas. Mój mąż dużo grał jak byłam w pierwszej ciąży. Na gitarze, na organach. Mój siedmiolatek uwielbia muzykę. Gra na organach i ma mega poczucie rytmu. Za to córka ślicznie śpiewaMój gdzieś wyczytał że w 17 tyg dziecko już słyszy I od pół godziny stoji nademna z gitara i gra. Jak lubię jak on gra i widać że on to kocha. Niech gra