reklama
Karolcia.DE
Fanka BB :)
Marta a u nas lekarka chce w dniu badania USG mieć pobrana krew i potem jak będą wyniki laboru, będzie się kontaktować. Ja wcale w stresie nie będę czekać, bo jak już większość wie, Pappa to statystyka. Widziałam dzisiaj na usg kość nosową, biodrową o dobrych wymiarach i NT też 1.1 czyli w normie wszystko, tak więc jestem spokojna.To optymalna sprawa. Strasznie współczuję niektórym mamom czekania po 2 tygodnie na wyniki. To jednak stres... ja na usg prawie zemdlałam z nerwów [emoji55]
Wyjątkowa Marta
Marta a u nas lekarka chce w dniu badania USG mieć pobrana krew i potem jak będą wyniki laboru, będzie się kontaktować. Ja wcale w stresie nie będę czekać, bo jak już większość wie, Pappa to statystyka. Widziałam dzisiaj na usg kość nosową, biodrową o dobrych wymiarach i NT też 1.1 czyli w normie wszystko, tak więc jestem spokojna.
Niby statystyka, ale ja jestem typową panikarą ciążową ale to prawda- usg jest najważniejsze i dzięki Bogu na opis tego badania nie trzeba czekać. Btw u mnie taka sama wartość nt wyszła [emoji4]
Karolcia.DE
No dokładnie, tak więc pomiary usg najważniejsze.
Kurczę, nie wiem czy mówić dzieciakom o braciszku, bo to jednak jeszcze ze znakiem zapytania, czy po prostu poczekać aż info będzie sprawdzone. Wiem że syn byłby wniebiwzięty na te wieści, bo siostry już nie chce, jedna mu starczy hihi.
Kurczę, nie wiem czy mówić dzieciakom o braciszku, bo to jednak jeszcze ze znakiem zapytania, czy po prostu poczekać aż info będzie sprawdzone. Wiem że syn byłby wniebiwzięty na te wieści, bo siostry już nie chce, jedna mu starczy hihi.
U
użytkownik 902
Gość
Ale dziś dużo wizyt było [emoji33] [emoji7] cudne wiesci i zdjęcia!
Jejku jak mi niedobrze.. [emoji1785]
Misty29
Widziałam wcześniej sukieneczkę ale nie miałam czasu komentować. Jest piękna. Szkoda że już córka ochrzczona bo bym zamówiła u Ciebie jak będzie druga to się zgłaszam.Ale dziś dużo wizyt było [emoji33] [emoji7] cudne wiesci i zdjęcia!
Już po. Wszystko ok ale mam jakiś nie dosyt. Mało pogadana ta moja lekarka. siedzi w tym kompie i tylko stuka w ten laptop. Kartka się nie przydała nawet nie chciało mi się zaczynać rozmowy. Czy ja dużo oczekuje???
Aguu
Ja dziś byłam u innej bo moja nie robi specjalistycznych usg i też niewiele mówiła. Powierzyła, pokazała dziecia, powiedziała że wszystko ok. Wygasają nie jest. Pytam nie miałam więc nie wiem jak ona w tej kwestii. Moja trochę bardziej rozmowna Ale też konkretną, bez gadki szmatki i ploteczek.Już po. Wszystko ok ale mam jakiś nie dosyt. Mało pogadana ta moja lekarka. siedzi w tym kompie i tylko stuka w ten laptop. Kartka się nie przydała nawet nie chciało mi się zaczynać rozmowy. Czy ja dużo oczekuje???
reklama
Martkaaa5
Piszesz ze nawet nie chciało Ci się pytać więc ona pewnie pomyślała że skoro nie pytasz to wszystko wiesz i nie masz żadnych pytań pamiętam jeszcze ze szkoły medycznej powiedzonko naszego prowadzącego skoro pacjent nie pyta znaczy że wszystko wie i my się nie narzucamy następnym razem kartka na stół i na wszystko ma odpowiedziećJuż po. Wszystko ok ale mam jakiś nie dosyt. Mało pogadana ta moja lekarka. siedzi w tym kompie i tylko stuka w ten laptop. Kartka się nie przydała nawet nie chciało mi się zaczynać rozmowy. Czy ja dużo oczekuje???