netka.
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! W piątek mam badanie prenatalne (USG i krew). Ile czeka się na wyniki ?
U mnie 2-3 tygodnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny! W piątek mam badanie prenatalne (USG i krew). Ile czeka się na wyniki ?
Trzymamyza 40 minut wizyta... trzymajcie kciuki troche się jednak denerwuje. Aż na kartce zapisałam o co mam zapytać hi hi
Dziękuję [emoji8] a Ty juz po? Bo chyba też miałaś mieć dzisiaj.Super, gratulacje [emoji173]
Ja zawsze zaraz po Tobie[emoji4] Jutro mam.Dziękuję [emoji8] a Ty juz po? Bo chyba też miałaś mieć dzisiaj.
Aa to mi się pomyliło. O której? Trzymam mocno kciuki [emoji1696]Ja zawsze zaraz po Tobie[emoji4] Jutro mam.