reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Część dziewczyny ;) Dużo ostatnio piszecie, a na forum zaglądam zazwyczaj rano, jak czekam, aż się tabletki wchlona i zawsze jest sporo stron do nadrobienia. Ale dzięki wam zostałam uswiadomiona, ze przecież jest coś takiego jak szkoła rodzenia. Kompletnie o tym zapomniałam. Na pewno sie zapisze w połowie lutego, jak już będzie 20 tydzień.
A mam do was pytanko. Teściowa wczoraj powiedziała, ze powinnam już zacząć hartować skutki, żeby nie bolały tak bardzo podczas karmienia, jakie są wasze doświadczenia? Trzymam kciuki za wizytujace i miłego dnia wszystkim ;)

reklama
Nadrobić Was po weekendzie to nie lada wyzwanie [emoji33] [emoji23] specjalnie w tym celu zainstalowałam aplikację. Cóż, każdy powód jest dobry [emoji6]

Co do płci i przeczuć to ja od początku czuję dziewczynkę. Z Maxem od początku czułam chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi [emoji4] u mnie chyba mdłości powróciły [emoji35] moze nie tak tragiczne, ale jednak...
czy którejś z Was spanie na plecach to jest juz dyskomfort? Ja zauważyłam, ze u mnie tak.
A wstawanie choćby z pozycji siedzącej powoduje zawroty głowy prawie do omdlenia.

Trzymam kciuki [emoji1360] za dzisiejsze wizyty!

Nie wiem jak u Was, ale u mnie dziś śnieg, mróz i słońce. Dzwonię dziś do swojego gina umówić się na wizytę :)
Ja na plecach dłużej niż 5 minut nie wytrzymam chyba że w pozycji polsiedzacej.

Zawroty głowy też mam, strasznie denerwujące jak się zapomnę
Część dziewczyny ;) Dużo ostatnio piszecie, a na forum zaglądam zazwyczaj rano, jak czekam, aż się tabletki wchlona i zawsze jest sporo stron do nadrobienia. Ale dzięki wam zostałam uswiadomiona, ze przecież jest coś takiego jak szkoła rodzenia. Kompletnie o tym zapomniałam. Na pewno sie zapisze w połowie lutego, jak już będzie 20 tydzień.
A mam do was pytanko. Teściowa wczoraj powiedziała, ze powinnam już zacząć hartować skutki, żeby nie bolały tak bardzo podczas karmienia, jakie są wasze doświadczenia? Trzymam kciuki za wizytujace i miłego dnia wszystkim ;)
Hartowanie skutków to jakaś stara praktyka... Może więcej bidy robić niż dobrego np wywołać skurcze

Wiem, ze tez będę musiała hartować, ale czy nie jest jeszcze za wczesnie? A moze i nie jest... tez chętnie się dowiem. Max mi tak poranił sutki do krwi, że płakałam. Do dziś pamietam te strupy [emoji33] No i nieumiejętnie przystawiałam go do piersi.

Hej ja dziś idę na 11:40. Mam nadzieję że wszystko bd ok
To już niedługo. Zazdroszczę że dopoludnia masz wizytę. Ja w środę o 15 dopiero i pewnie czekałabym jak na szpilkach jak zawsze, ale akurat teraz w ten dzień mam mnóstwo rzeczy do załatwienia to może szybko zleci. Trzymam kciuki za Ciebie! Pochwal się swoim malenstwem później :)

Szczerze? To ja jeszcze ani jednego USG nie mam wydrukowanego. Mało tego wczoraj zaczęłam 12 Tc a ja jeszcze karty nie mam założonej. Jakiś ten mój lekarz zakręcony. Za to na punkcie badań przewrazliwiony jeśli tylko coś wychodzi delikatnie ponad normę to od razu do powtórki i SMS mam mu wysyłać wyniki badań zaraz jak do mnie trafia
To już niedługo. Zazdroszczę że dopoludnia masz wizytę. Ja w środę o 15 dopiero i pewnie czekałabym jak na szpilkach jak zawsze, ale akurat teraz w ten dzień mam mnóstwo rzeczy do załatwienia to może szybko zleci. Trzymam kciuki za Ciebie! Pochwal się swoim malenstwem później :)

Wiecie co? To moja druga ciąża i po raz drugi moje paznokcie nie trzymaja hybrydy. Zaraz mi odpada. A druga sprawa to jest taka że w trakcie przytulanek jak nie jestem w stanie wgl dojść. No chyba musielibyśmy się tydzień przytulać żeby coś z tego bylo. Miała któraś z Was tak?

Wiecie co? To moja druga ciąża i po raz drugi moje paznokcie nie trzymaja hybrydy. Zaraz mi odpada. A druga sprawa to jest taka że w trakcie przytulanek jak nie jestem w stanie wgl dojść. No chyba musielibyśmy się tydzień przytulać żeby coś z tego bylo. Miała któraś z Was tak?
Orgazm? a co to? [emoji23] Odkąd się dowiedziałam o ciąży to ani razu nie miałam. Ale to podświadomość raczej u mnie działa że lepiej nie bo skurcze bo dziecko bo to bo tamto. Ale sam fakt zbliżenia sprawia mi przyjemność więc się nie przejmuje. Poza tym są inne typy orgazmow nie tylko pochwowy

reklama
Ja zamiast zaczac cokolwiek ogarniać póki mała śpi to sb leżę i internety czytam. Później bd latać z piórkiem w... i wsciekac się na wszystkich dookoła że się wyrobić nie mogę. Nic ruszam tyłek sprzątne górę, jak mała wstanie dam jej śniadanie i ogarnę siebie tu i ówdzie przed wizytą [emoji6]

Do góry