reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tak sobie leżę... I czuję jak mi się przelewa w podbrzuszu. Chyba nie zasnę, tak się podjarałam. Ciekawe kiedy mi zrobi połówkowe. Nastepna wizyta w 18 tygodniu, kolejna pewnie koło 22-23...

Witam wszystkie mamuśki! U mnie w tej ciąży, też przeczuć brak, mam dziewczynkę już (10lat) i w pierwszej myślałam, że na bank będzie chłopiec . A tym razem jakoś tak nie wiem, mąż chce chłopca córka siostrę. U mnie już startuje 15 tydzień i nie mogę doczekać się ruchów. Mdłości i poranne całowanie toalety za mną, teraz najgorsze są noce, wybudze się na siusiu i potem ciężko zasnąć i leżę i leżę i myślę i wymyślam. Szok! W pierwszej ciąży tak nie miałam wogóle tego stresu i myślenia miałam jakby mniej, ale to chyba już wiek robi swoje . Jedyną obawą wtedy było czy będę potrafić zająć się dzieckiem, ale to przyszło samo.Pozdrawiam ciepło w mroźny poranek.

Ta ciąża mnie wykończy. Pół nocy nie spałam bo a to siku a to plecy bolą a to chłop chrapie.... A o 6 musiałam wstać i zaraz zmykam na autobus do szpitala... Znowu....

Dziewczyny nie spałam całą noc. Śniły mi się takie pierdoły, że szkoda gadać. Lekarz, dziecko, no wszystko... Denerwuje się strasznie. Dziś prenatalne. I to jeszcze tak późno bo o 17 i o 20. Przecierz ja osiwieje z nerwów.:errr:

Współczuję Dziewczyny nieprzespanych nocy. Przesyłam dużo siły na dzisiejszy dzień.

@Papaulina - trzymam kciuki za wizyty. Na pewno wrócisz z pięknymi wiadomościami i z uśmiechem od ucha do ucha :)

Też dziś kiepsko spałam... Ale dzieci odprawione do szkoły, więc idę dospać. Powodzenia @Papaulina będzie dobrze :) Też się stresowałam. Aż położną zestresowało moje ciśnienie ;) Trzymam kciuki za malucha :)

reklama
Nadrobić Was po weekendzie to nie lada wyzwanie [emoji33] [emoji23] specjalnie w tym celu zainstalowałam aplikację. Cóż, każdy powód jest dobry [emoji6]

Co do płci i przeczuć to ja od początku czuję dziewczynkę. Z Maxem od początku czułam chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi [emoji4] u mnie chyba mdłości powróciły [emoji35] moze nie tak tragiczne, ale jednak...
czy którejś z Was spanie na plecach to jest juz dyskomfort? Ja zauważyłam, ze u mnie tak.
A wstawanie choćby z pozycji siedzącej powoduje zawroty głowy prawie do omdlenia.

Trzymam kciuki [emoji1360] za dzisiejsze wizyty!

Nie wiem jak u Was, ale u mnie dziś śnieg, mróz i słońce. Dzwonię dziś do swojego gina umówić się na wizytę :)

Do góry