reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tak sobie leżę... I czuję jak mi się przelewa w podbrzuszu. Chyba nie zasnę, tak się podjarałam. Ciekawe kiedy mi zrobi połówkowe. Nastepna wizyta w 18 tygodniu, kolejna pewnie koło 22-23...

Witam wszystkie mamuśki! U mnie w tej ciąży, też przeczuć brak, mam dziewczynkę już (10lat) i w pierwszej myślałam, że na bank będzie chłopiec . A tym razem jakoś tak nie wiem, mąż chce chłopca córka siostrę. U mnie już startuje 15 tydzień i nie mogę doczekać się ruchów. Mdłości i poranne całowanie toalety za mną, teraz najgorsze są noce, wybudze się na siusiu i potem ciężko zasnąć i leżę i leżę i myślę i wymyślam. Szok! W pierwszej ciąży tak nie miałam wogóle tego stresu i myślenia miałam jakby mniej, ale to chyba już wiek robi swoje . Jedyną obawą wtedy było czy będę potrafić zająć się dzieckiem, ale to przyszło samo.Pozdrawiam ciepło w mroźny poranek.

Ta ciąża mnie wykończy. Pół nocy nie spałam bo a to siku a to plecy bolą a to chłop chrapie.... A o 6 musiałam wstać i zaraz zmykam na autobus do szpitala... Znowu....

Dziewczyny nie spałam całą noc. Śniły mi się takie pierdoły, że szkoda gadać. Lekarz, dziecko, no wszystko... Denerwuje się strasznie. Dziś prenatalne. I to jeszcze tak późno bo o 17 i o 20. Przecierz ja osiwieje z nerwów.:errr:

Współczuję Dziewczyny nieprzespanych nocy. Przesyłam dużo siły na dzisiejszy dzień.

@Papaulina - trzymam kciuki za wizyty. Na pewno wrócisz z pięknymi wiadomościami i z uśmiechem od ucha do ucha :)

Też dziś kiepsko spałam... Ale dzieci odprawione do szkoły, więc idę dospać. Powodzenia @Papaulina będzie dobrze :) Też się stresowałam. Aż położną zestresowało moje ciśnienie ;) Trzymam kciuki za malucha :)

reklama
Nadrobić Was po weekendzie to nie lada wyzwanie [emoji33] [emoji23] specjalnie w tym celu zainstalowałam aplikację. Cóż, każdy powód jest dobry [emoji6]

Co do płci i przeczuć to ja od początku czuję dziewczynkę. Z Maxem od początku czułam chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi [emoji4] u mnie chyba mdłości powróciły [emoji35] moze nie tak tragiczne, ale jednak...
czy którejś z Was spanie na plecach to jest juz dyskomfort? Ja zauważyłam, ze u mnie tak.
A wstawanie choćby z pozycji siedzącej powoduje zawroty głowy prawie do omdlenia.

Trzymam kciuki [emoji1360] za dzisiejsze wizyty!

Nie wiem jak u Was, ale u mnie dziś śnieg, mróz i słońce. Dzwonię dziś do swojego gina umówić się na wizytę :)

Do góry