reklama
Ja nawet ochoty nie mam od kiedy zobaczyłam dwie kreski. [emoji85] Szkoda mi już tż.Orgazm? a co to? [emoji23] Odkąd się dowiedziałam o ciąży to ani razu nie miałam. Ale to podświadomość raczej u mnie działa że lepiej nie bo skurcze bo dziecko bo to bo tamto. Ale sam fakt zbliżenia sprawia mi przyjemność więc się nie przejmuje. Poza tym są inne typy orgazmow nie tylko pochwowy
Ennis92
Fanka BB :)
O co chodzi z tym hartowaniem sutków? Powiedzcie coś więcej bo aż mi wstyd, że nic nie wiem.
Haha zazdroszczę Wam, że w ogóle macie ochotę na przytulanki. U mnie libido na minusie heh
U mnie libido na plus aż mi szkoda chłopa [emoji23] bo ja to i 3 razy dziennie bym mogła [emoji1787]Ja nawet ochoty nie mam od kiedy zobaczyłam dwie kreski. [emoji85] Szkoda mi już tż.
U
użytkownik 902
Gość
A mam do was pytanko. Teściowa wczoraj powiedziała, ze powinnam już zacząć hartować skutki, żeby nie bolały tak bardzo podczas karmienia, jakie są wasze doświadczenia? Trzymam kciuki za wizytujace i miłego dnia wszystkim
O Boże.. niech teściowa taką "wiedzę" zostawi dla siebie [emoji1751] nie ma czegoś takiego jak hartowanie sutków. Nie da się tak na nie wpłynąć,żeby nie bolały. Ale! Na ogół prawidłowo chwytające dziecko nie rani sutków, trzeba je wtedy smarować czystą lanoliną i jest ok. Jeśli są jakieś grubsze problemy, to trzeba się skonsultować z doradcą laktacyjnym, czasem pomaga podcięcie wędzidełka, różne są przyczyny złego chwytu..
Ochotę mam, z orgazmami też problemu nie mam, z wielokrotnymi też nie [emoji1] żebym jeszcze się trochę lepiej czuła..
Kciuki za wszystkiego dzisiejsze wizyty!
Justynaaa79
Początkująca w BB
Dziewczyny sutki to należy masować jak się chce wywołać porod. Wiec odradzam.
Ja mam dzisiaj wizytę o 16, ale jestem spokojna bo w czwartek bylam na prenatalnych i wszystko bylo ok
Ja mam dzisiaj wizytę o 16, ale jestem spokojna bo w czwartek bylam na prenatalnych i wszystko bylo ok
Misty29
Aha. Ja dostaję co wizytę. Będzie fajna pamiątka. A kartę ciąży założyła mi na ostatniej wizycie. To był 9 tydzień.Szczerze? To ja jeszcze ani jednego USG nie mam wydrukowanego. Mało tego wczoraj zaczęłam 12 Tc a ja jeszcze karty nie mam założonej. Jakiś ten mój lekarz zakręcony. Za to na punkcie badań przewrazliwiony jeśli tylko coś wychodzi delikatnie ponad normę to od razu do powtórki i SMS mam mu wysyłać wyniki badań zaraz jak do mnie trafia
AjahiS
A ja dopiero 10 +5Ja jutro 18. Czas leci.
reklama
AjahiS
Będzie dobrze :-)Dziewczyny nie spałam całą noc. Śniły mi się takie pierdoły, że szkoda gadać. Lekarz, dziecko, no wszystko... Denerwuje się strasznie. Dziś prenatalne. I to jeszcze tak późno bo o 17 i o 20. Przecierz ja osiwieje z nerwów.