reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

W ogóle to ciężej mi ostatnio spać na brzuchu. Czuję się jakbym na balonie spała. A staram się zasypiac na bo pomaga mi to ze wzdeciami [emoji14] Na szczęście rano już ok.

Ech umówiłam się z gościem w sprawie papierków pewnych i nie odbiera. Godzinę czekałam na tej pogodzie ale wracam bo bez sensu. Wieczór stracony, 1h drogi w jedną stronę... Grrr
Ja uwielbiam spać na brzuchu. Dlatego boję się co to będzie jak urośnie [emoji28]

reklama
Ja juz nic z pierwszej ciąży nie pamietam.... po tych 11 latach czuje się jakbym pierwszy raz była w ciąży. Ciekawe czy mój organizm tez to tak postrzega ;):rolleyes2:

Gratuluję wszystkim wizytujacym dziś! Teraz codziennie mamy dobre wieści na forum co bardzo mnie cieszy :)

Też planuję zakup chusty bo wydaje mi się że bez niej ani rusz przy dwójce. Poza tym żałuję że przy córce się nie zdecydowałam. Mam nadzieję że znajdę jakiegoś dobrego doradcę w okolicy a i z Waszych rad chętnie skorzystam.

Dziś Mąż ma urodziny. Zrobiłam deserek. Jak córka pójdzie spać to będziemy świętować. Teraz jeszcze relaks w wannie.
Jutro spacer i próba jazdy na sankach, a w niedziele jadę do Dziadka. Dzisiaj czuł się lepiej. Mam nadzieję że jak najdłużej tak będzie.

Miłego wieczoru wszystkim życzę!

Ja nie mam widocznego brzucha, nic nie czuję, przeszły mi mdłości i w ogóle zdarza mi się zapomnieć, że jestem w ciąży :D oczywiście nie do tego stopnia, żeby sięgnąć po lampkę wina :D

reklama
Do góry