Ennis92
Fanka BB :)
Kto wie co dzieciaki wykreca ja trzymam kciuki za brak wczesniakowW takim razie najpierw Enis, potem Ty a potem jakoś ja, No chyba że młoda postanowi zrobić na złość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto wie co dzieciaki wykreca ja trzymam kciuki za brak wczesniakowW takim razie najpierw Enis, potem Ty a potem jakoś ja, No chyba że młoda postanowi zrobić na złość
W drugiej ciąży często wcześniej czuć, mi nawet położna powiedziała że po 16 tyg mogę już coś czućDziewczyny przecież na ruchy jest jeszcze mnóstwo czasu, wiekszosc kobiet nic nie czuję przed 20tc
Moja siostra prawie wcale nie czula ruchow malej.Dziewczyny przecież na ruchy jest jeszcze mnóstwo czasu, wiekszosc kobiet nic nie czuję przed 20tc
Tak, ale nie wszystkie tutaj są w drugiej i kolejnej ciąży.. zaraz zacznie się nakręcanie,że ktoś ruchów nie czuje[emoji14] od wielu czynników to zależy, tusza matki, położenie łożyska- to na przedniej ścianie będzie tłumić ruchy. Ja w pierwszej ciąży poczułam jakoś w 19tc, w kolejnych czułam w 16tc.W drugiej ciąży często wcześniej czuć, mi nawet położna powiedziała że po 16 tyg mogę już coś czuć
Ale czy ja coś takiego napisałam? Piszemy nasze prywatne odczucia, jak któraś chce się nakręcac to jej prawo. Weź przestań się już czepiać...Tak, ale nie wszystkie tutaj są w drugiej i kolejnej ciąży.. zaraz zacznie się nakręcanie,że ktoś ruchów nie czuje[emoji14] od wielu czynników to zależy, tusza matki, położenie łożyska- to na przedniej ścianie będzie tłumić ruchy. Ja w pierwszej ciąży poczułam jakoś w 19tc, w kolejnych czułam w 16tc.
Dokladnie! Ja czulam kolo 20. Mialam dodatkowo lozysko na przedniej scianie wiec słabiej czulam .. nawet pamiętam, że miałam lekka depreche, ze mnie kuksance omina. Ale spokojnie.. swoje w zebra i pęcherz dostalam[emoji23][emoji23] mamy czas dziewczyny!!Tak, ale nie wszystkie tutaj są w drugiej i kolejnej ciąży.. zaraz zacznie się nakręcanie,że ktoś ruchów nie czuje[emoji14] od wielu czynników to zależy, tusza matki, położenie łożyska- to na przedniej ścianie będzie tłumić ruchy. Ja w pierwszej ciąży poczułam jakoś w 19tc, w kolejnych czułam w 16tc.
Może przestan odbierać personalnie to co ja piszę? To nie pierwszy raz, a ja nie pisałam do Ciebie,tylko ogólnie,że zaraz znowu zacznie się doszukiwanie problemów, tak jak z cukrzycą, mdłościami itp. A jak masz problem z moimi postami, to nie czytaj. Peace&loveAle czy ja coś takiego napisałam? Piszemy nasze prywatne odczucia, jak któraś chce się nakręcac to jej prawo. Weź przestań się już czepiać...
A ja oprócz tego, ze jest wysoko to nie wiem gdzie leży łożysko a powinnam mieć w opisie z badania :/ tzn tak mi się wydaje, chyba ze za wczesnie było na taki opis zmecze gina na wizycieTak, ale nie wszystkie tutaj są w drugiej i kolejnej ciąży.. zaraz zacznie się nakręcanie,że ktoś ruchów nie czuje[emoji14] od wielu czynników to zależy, tusza matki, położenie łożyska- to na przedniej ścianie będzie tłumić ruchy. Ja w pierwszej ciąży poczułam jakoś w 19tc, w kolejnych czułam w 16tc.
Ja tez nie mam. Wlasnie sie nad tym zastanawialam.. ale moze to jeszcze wczesnie.A ja oprócz tego, ze jest wysoko to nie wiem gdzie leży łożysko a powinnam mieć w opisie z badania :/ tzn tak mi się wydaje, chyba ze za wczesnie było na taki opis zmecze gina na wizycie