reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dobra idę po kieliszek i wypije ten kompot[emoji41]
Łącze sie.

Rozmiar kielona adekwatny do mojego schlorowania.
IMG_20190104_200330.jpeg

Ja dziś kończę szampana z Sylwestra. Kupiłam przed świętami wino różowe, czerwone i szampana z jednej serii i powiem Wam że najlepszy ten szampan :) różowe jest okropne, wypiłam łyka tylko i podziękowałam, "pachnie" jak te wody uzdrowiskowe ;)

Mnie się marzy kieliszek dobrego białego wina[emoji7] Miałam po pierwszej ciąży i karmieniu nadrabiać a tu dwa miesiące później druga ciąża i tyle z mojego picia[emoji23]

Ja jak na złość naprodukowalam w tym roku pigwowki..pod choinkę dostałam sheridansa, od klientki jakiś miód pitny własnej roboty. Miód wypił mąż, sheridansa nie oddam[emoji23] będzie stał do usranej śmierci aż będę mogła się napić

Ja już zapowiedziałam, że mój pierwszy posiłek po porodzie i odstawieniu (jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że pójdzie zgodnie z planem) to będzie wielkie sushi i butelka wina :)
A dlaczego po odstawieniu? Można jeść sushi karmiąc piersią i alkohol też można bo nie przenika do mleka według najnowszych badań

reklama
Do góry