reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dobra idę po kieliszek i wypije ten kompot[emoji41]
Łącze sie.

Rozmiar kielona adekwatny do mojego schlorowania.
IMG_20190104_200330.jpeg

Ja dziś kończę szampana z Sylwestra. Kupiłam przed świętami wino różowe, czerwone i szampana z jednej serii i powiem Wam że najlepszy ten szampan :) różowe jest okropne, wypiłam łyka tylko i podziękowałam, "pachnie" jak te wody uzdrowiskowe ;)

Mnie się marzy kieliszek dobrego białego wina[emoji7] Miałam po pierwszej ciąży i karmieniu nadrabiać a tu dwa miesiące później druga ciąża i tyle z mojego picia[emoji23]

Ja jak na złość naprodukowalam w tym roku pigwowki..pod choinkę dostałam sheridansa, od klientki jakiś miód pitny własnej roboty. Miód wypił mąż, sheridansa nie oddam[emoji23] będzie stał do usranej śmierci aż będę mogła się napić

Ja już zapowiedziałam, że mój pierwszy posiłek po porodzie i odstawieniu (jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że pójdzie zgodnie z planem) to będzie wielkie sushi i butelka wina :)
A dlaczego po odstawieniu? Można jeść sushi karmiąc piersią i alkohol też można bo nie przenika do mleka według najnowszych badań

reklama
Do góry