Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
A który tydzień masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12t6 i wczoraj bylam na prenatalnych. I nie mam w opisie. A sie zastanawialam czy znowu bedzie przod.. wiec zwrocilam na to uwage.Ja tez nie mam. Wlasnie sie nad tym zastanawialam.. ale moze to jeszcze wczesnie.
Masz racje. Az spojrzalam w wyniki mlodego i dopiero na usg polowkowym jest opis lozyska.A to nie jest tak że dopiero w 20tyg to sprawdzają? W 12 to jeszcze nie jest do końca wykształcone
Alez oczywiscie ze bedzie nakrecanie. Niestety ale pierorodki ta maja w naturze [emoji6] Pamietam swoja pierwsza ciaze, jak na wszystko czekalam. Mimo ze rodzilam jedna z pierwszych, to malo jajka nie znioslam. My bardziej doswiadczone powinnysmy je uspokajac albo przymykac oko, bo kto znas sie nie stresowal.Może przestan odbierać personalnie to co ja piszę? To nie pierwszy raz, a ja nie pisałam do Ciebie,tylko ogólnie,że zaraz znowu zacznie się doszukiwanie problemów, tak jak z cukrzycą, mdłościami itp. A jak masz problem z moimi postami, to nie czytaj. Peace&love