U
użytkownik 902
Gość
@OnaZmijeczka przykro mi
ja mam złe doświadczenia z takim kiepskim wzrostem
, ale co kobieta to inaczej, skontroluj to koniecznie, trzymaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mieszkam w Polsce tylko w Irlandii Północnej a na uczelnie jeżdżę do Irlandii (Republiki) tej samej od 8 lat.
Na twoim miejscu bym to zgłosiła bo on nie ma prawa być dla ciebie niemiły
Ja mamNo to się trochę uspokoiłamPoczekam do wizyty i zobaczę co moja gin na to powie
A mam jeszcze jedno pytanie Czy któraś z Was ma Hashimoto i ile Letroxu bierzecie ? Ja choruje już 10 lat ale zdiagnozowane dopiero od 3Obecnie biorę 112.5 Letroxu (1.5 tabletki 75) podniesiona dawka ze względu na ciążę. Może jest tu jakaś mama która miała tą chorobę w poprzednich ciażach i powie czy jest się czym martwić czy raczej nie
![]()
[emoji3590]WróciłamCała w skowronkach
![]()
No więc termin tak jak sobie wyliczyłam - 7 lipca. CRL 19mm, piękne serduszko . Następna wizyta w Sylwestra![]()
Ja tez sie poryczalam jak to czytalam. Super miec takie wsparcie!!!!A ja się popłakałam dziś na uczelni. Wszyscy są dla mnie tacy mili i pomocni że aż mi dziwnie. Mój promotor nawet powiedział że mam się oszczędzać że dziecko to mój największy projekt teraz i że reszta nie ucieknie. I jak nie chce chodzić do laboratorium to nie muszę. No aż się popłakałam bo on do najbardziej wylewnych nie należy.
Takze idę do domy wcześniej bo się źle czuje i będę zalegać
Hejka ja niestety muszę się z wami pożegnać byłam dziś na USG niby urosło i już było dość mocno widoczne tak jakby zarodek ale dalej nie ma serca a to już 9 tydzień kazali mi znowu bhcg zrobić. Ale nie dali mi skierowania na zabieg bo sprzęt nie jest super dobry i w przyszłym tyg mam iść na USG i dopiero do szpitala
Życzę wam nudnych ciąż i żeby szybko minęły tzn ta końcówka która się tak dłuży
Będę o was pamiętać
u mojego lekarza bez problemuCiekawe czy na wizycie serduszkowej dostałabym już zwolnienie...
Ja sie smieje, ze sie prawie sama do porodu zawiozlam[emoji23][emoji23][emoji23]Ladyk24na7 ja jezdzilam do porodu, a sytuacje stresowe czesto sie zdarzaly. No wiadomo w brzuchu czuc je najbardziej. W moim przypadku musze jezdzic, mam 20 min jazdy do pracy autostrada. No i godziny takie ze nie mialabym jak wrocic.
;(;(;( tule!Hejka ja niestety muszę się z wami pożegnać byłam dziś na USG niby urosło i już było dość mocno widoczne tak jakby zarodek ale dalej nie ma serca a to już 9 tydzień kazali mi znowu bhcg zrobić. Ale nie dali mi skierowania na zabieg bo sprzęt nie jest super dobry i w przyszłym tyg mam iść na USG i dopiero do szpitala
Życzę wam nudnych ciąż i żeby szybko minęły tzn ta końcówka która się tak dłuży![]()
Będę o was pamiętać