reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Witam w poniedziałek :rolleyes2:

Praca odbębniona ale jeszcze został termin do ogarnięcia więc ten dzień szybko Dobiegnie końca i na leniuchiwanie nie będzie czasu.
Dziewczyny które dzisiaj były na wizytach bardzo Wam gratuluję [emoji3590]

Padło pytanie o to kiedy idziemy na zwolnienie, a moje pytanie dlaczego na nie iść jeśli się nie ma wskazań do leżenia lub pracy która może zagrażać ciąży?

Dzisiaj zaczynam 8 tydzień, leci ten czas :tak::tak::tak:
No ja się akurat z tobą zgadzam co do zwolnień że jeśli nie trzeba to po co?
Ja akurat jestem na 3 tygodnie bo plamienia ale chce jak najszybciej wrócić

Sobie wzielam ser z czosnkiem[emoji6] ale tak naprawde to mi sie barszczu czerwonego chce.
Ja sobie chyba dziś zrobię rosół i mielone [emoji23][emoji23] rosół nie wiem czy chłop zje ale mielone już tak.

Za mną gołąbki chodzą muszę znaleźć kapustę [emoji24][emoji23][emoji23]

Ennis a Ty plamisz nadal? Ja zaczynam 2 tydzien zwolnienia, ale niechce mi sie tlumaczyc dlaczego [emoji6] Mysle ze za tydzien jednak juz wroce do pracy.

Hejka ja niestety muszę się z wami pożegnać byłam dziś na USG niby urosło i już było dość mocno widoczne tak jakby zarodek ale dalej nie ma serca a to już 9 tydzień kazali mi znowu bhcg zrobić. Ale nie dali mi skierowania na zabieg bo sprzęt nie jest super dobry i w przyszłym tyg mam iść na USG i dopiero do szpitala

Życzę wam nudnych ciąż i żeby szybko minęły tzn ta końcówka która się tak dłuży :)
Będę o was pamiętać

Ennis a Ty plamisz nadal? Ja zaczynam 2 tydzien zwolnienia, ale niechce mi sie tlumaczyc dlaczego [emoji6] Mysle ze za tydzien jednak juz wroce do pracy.
Już jakiś czas nie. Trwało to dwa dni ale też martwił mnie bóle których dostawałam w pracy bo targalam ciężkie. No i smród fajek i alkoholu nie pomagał.
Hejka ja niestety muszę się z wami pożegnać byłam dziś na USG niby urosło i już było dość mocno widoczne tak jakby zarodek ale dalej nie ma serca a to już 9 tydzień kazali mi znowu bhcg zrobić. Ale nie dali mi skierowania na zabieg bo sprzęt nie jest super dobry i w przyszłym tyg mam iść na USG i dopiero do szpitala

Życzę wam nudnych ciąż i żeby szybko minęły tzn ta końcówka która się tak dłuży :)
Będę o was pamiętać
Może jeszcze jest szansa? Skoro uroslo?

Będę o was pamiętać
Ja tam jednak czekam na ostateczne wieści ;) Trzymaj się

Cześć dziewczyny! Ja już po pracy i mam schiza :( ehhh szczęście moje - jak nie odwiedzi mnie koleżanka z ospą ( w 1 ciąży) to inne tego typu sytuacje sie mi zdarzają :(

reklama
Zuziii Ennis jest w Irlandii
emoji6.png

to tylko Francja taka beznadziejna :(

Do góry