reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Witam w poniedziałek :rolleyes2:

Praca odbębniona ale jeszcze został termin do ogarnięcia więc ten dzień szybko Dobiegnie końca i na leniuchiwanie nie będzie czasu.
Dziewczyny które dzisiaj były na wizytach bardzo Wam gratuluję [emoji3590]

Padło pytanie o to kiedy idziemy na zwolnienie, a moje pytanie dlaczego na nie iść jeśli się nie ma wskazań do leżenia lub pracy która może zagrażać ciąży?

Dzisiaj zaczynam 8 tydzień, leci ten czas :tak::tak::tak:
No ja się akurat z tobą zgadzam co do zwolnień że jeśli nie trzeba to po co?
Ja akurat jestem na 3 tygodnie bo plamienia ale chce jak najszybciej wrócić

Sobie wzielam ser z czosnkiem[emoji6] ale tak naprawde to mi sie barszczu czerwonego chce.
Ja sobie chyba dziś zrobię rosół i mielone [emoji23][emoji23] rosół nie wiem czy chłop zje ale mielone już tak.

Za mną gołąbki chodzą muszę znaleźć kapustę [emoji24][emoji23][emoji23]

Ennis a Ty plamisz nadal? Ja zaczynam 2 tydzien zwolnienia, ale niechce mi sie tlumaczyc dlaczego [emoji6] Mysle ze za tydzien jednak juz wroce do pracy.

Hejka ja niestety muszę się z wami pożegnać byłam dziś na USG niby urosło i już było dość mocno widoczne tak jakby zarodek ale dalej nie ma serca a to już 9 tydzień kazali mi znowu bhcg zrobić. Ale nie dali mi skierowania na zabieg bo sprzęt nie jest super dobry i w przyszłym tyg mam iść na USG i dopiero do szpitala

Życzę wam nudnych ciąż i żeby szybko minęły tzn ta końcówka która się tak dłuży :)
Będę o was pamiętać

Ennis a Ty plamisz nadal? Ja zaczynam 2 tydzien zwolnienia, ale niechce mi sie tlumaczyc dlaczego [emoji6] Mysle ze za tydzien jednak juz wroce do pracy.
Już jakiś czas nie. Trwało to dwa dni ale też martwił mnie bóle których dostawałam w pracy bo targalam ciężkie. No i smród fajek i alkoholu nie pomagał.
Hejka ja niestety muszę się z wami pożegnać byłam dziś na USG niby urosło i już było dość mocno widoczne tak jakby zarodek ale dalej nie ma serca a to już 9 tydzień kazali mi znowu bhcg zrobić. Ale nie dali mi skierowania na zabieg bo sprzęt nie jest super dobry i w przyszłym tyg mam iść na USG i dopiero do szpitala

Życzę wam nudnych ciąż i żeby szybko minęły tzn ta końcówka która się tak dłuży :)
Będę o was pamiętać
Może jeszcze jest szansa? Skoro uroslo?

Będę o was pamiętać
Ja tam jednak czekam na ostateczne wieści ;) Trzymaj się

Cześć dziewczyny! Ja już po pracy i mam schiza :( ehhh szczęście moje - jak nie odwiedzi mnie koleżanka z ospą ( w 1 ciąży) to inne tego typu sytuacje sie mi zdarzają :(

reklama
Zuziii Ennis jest w Irlandii
emoji6.png

to tylko Francja taka beznadziejna :(

Do góry