reklama
Misty29
Fanka BB :)
To jesteśmy na podobnym etapie bo ja mam termin na 23 lipca a wizytę 3 grudnia.Na pewno trudne sytuacje, które były mają wpływ na większe przeżywanie, nerwy. To naturalne. Ja nigdy nie doświadczyłam poronienia, nie miałam żadnych kłopotów z zajściem w ciaże. Podejrzewam, że moje nastawienie byłoby inne, gdybym doświadczyła problemów. Wierzę, że nasze ciąże przejdą szczęśliwie :-). Choć na wątku doświadczyłyśmy już sporo smutnych sytuacji. Ja mam pierwszą wizytę z usg 6.12. Termin z OM mam na 24.07.
Janka86
Ha! Wlasnie chcialam to napisac! U mnie to samo [emoji3]Cześć
To moje drugie dziecko a schizę mam jak przy pierwszym
Ja w sumie ani w pierwszej ani teraz jakoś bardzo się nie denerwuje. Myśle, że to po trochę kwestia charakteru, trochę braku negatywnych przeżyć i trochę wiedzy. Doskonale rozumiem, że ciąża zwłaszcza pierwsza to dużo pytań i dużo obaw. W sumie to całkiem normalne. Jedyne co mogę poradzić, to nie wsłuchiwać się w każdy najmniejszy objaw bo zwariujecie dziewczyny a przed nami jeszcze długie miesiące
AjahiS
29.07 to moje urodziny a moj termin 31.07 to urodziny córki mąż się smieje że z kolejnym lwem bedzie ciężko a jak tu jeszcze kolejna kobietka będzie? Bedzie wesołoTo daty mamy podobne bo u mnie 29.07
AjahiS
Mnie również tylko okreslilabym to mianem często - i pamiętam w 1 i 2 ciązy mialam tak samo - tak jakbym miala okres dostaćBoli mnie dziś brzuch. Tzn. co jakiś czas taki jakby skurcz....
Ennis92
Ja chyba dziś jeszcze na IP pojadę kosze zadzwonić do lekarza najpierw coś kurde cały dzień mnie boli z prawej strony tak trochę nad jajnikiem jakby. Ostry ból ale był do zniesienia i pojawiał się tak raz na godzinę a od 2h jest praktycznie cały czas. Eh jak zwykle coś
Margo25
Hej Laseczki.
Witam nowe Mamusie
Mnie to się jakieś lanie należy Znów siedzę na necie i czytam o tej becie, o poronieniach i późnych owulacjach. Kurcze no...nie mogę tak. Nie mam teraz już na nic wpływu i będzie jak ma być.
Przepraszam,że tylko o sobie,ale znów nie ogarniam, co której miałam napisać...
Witam nowe Mamusie
Mnie to się jakieś lanie należy Znów siedzę na necie i czytam o tej becie, o poronieniach i późnych owulacjach. Kurcze no...nie mogę tak. Nie mam teraz już na nic wpływu i będzie jak ma być.
Przepraszam,że tylko o sobie,ale znów nie ogarniam, co której miałam napisać...
Margo25
Ja chyba dziś jeszcze na IP pojadę kosze zadzwonić do lekarza najpierw coś kurde cały dzień mnie boli z prawej strony tak trochę nad jajnikiem jakby. Ostry ból ale był do zniesienia i pojawiał się tak raz na godzinę a od 2h jest praktycznie cały czas. Eh jak zwykle coś
Ennis
Jeśli masz się zamartwiać, to jedz. Nerwy szkodzą dziecku. Ja miałam podobnie w obu ciążach plus plamienie i się okazywało na IP, że wszystko jest ok.
reklama
Jeśli ból się nasila, to faktycznie chyba warto się pokazać lekarzowi. Dawaj znać jak rozwój sytuacji.