Witam Mamuśki.
Baardzo mi przykro
@zuzkaaa daj znać jak się czujesz. Napewno wkrótce zostaniesz Mamą, bardzo Ci tego życzę
@OnaZmijeczka a co u Ciebie, nadal czekasz?
Testujacym życzę dwóch kresek!
I gratuluję kolejnych bliźniaków, ale ekstra
Piszecie już o wyprawkach, ja muszę zacząć kompletnie od zera, bo po dzieciach nic mi nie zostało. Wózek też bym chciała do biegania, miałam już przy córce i świetna sprawa
Napewno na początek chce kołyskę w stylu skandynawski później dopiero wymienimy na łóżeczko.
O wiaderku do kąpieli też słyszałam wiele dobrego i chyba się skusimy.
No i napewno chce zacząć przygodę z chustowaniem i już się wdrążam w temat jaką chuste wybrać na początek. Już się nie mogę doczekać tych zakupów.
Co do jakichś badań to ja kompletnie nic nie robię, tzn pobrali mi ostatnio krew i będą tam cos badać, ale nie mam żadnych skierowań na jakieś ekstra badania, tutaj w DE wszystko się robi u giną podczas wizyty.
Tak więc nie muszę sobie zaprzątac tym głowy.
U nas już cała rodzinka wie o ciąży, miało być inaczej, no ale jakoś tak wyszło że chcieliśmy się odrazu podzielić dobra nowiną z najbliższymi
I okazało się że mamy jeszcze jedną ciężarną w rodzinie, bo żona mojego najbliższego kuzyna też jest w ciszy na identycznym etapie co ja hihi.
Mój ukochany wczoraj kupił mi rowerek stacjonarny, ale się cieszę chociaż trochę ruchu wdrążę. Bo tak po pracy to przeważnie człowiek już w domu jest bo zaraz ciemno się robi i tylko na weekend jest okazja by wyjść, więc trzeba coś z sobą robić. A ja mam już 4kg na plusie
Miłej niedzieli Wam życzę.
PS. Ja nie widzę żadnych suwaczków, czyżby coś źle mi się wyswietlalo?