reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja mam z tej Link do: Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. I jest o tyle fajny, że zmienia się opis i wygląd dziecka wraz z wiekiem ciąży ;) Więc taki dość dynamiczny.

A wklejasz w opcjach swojego konta. Sygnaturka > wstaw obrazek> i wklejasz link z .png
Ja mam np ze strony fajna mama.
Wchodzisz w swój profil, potem sygnatura i wklejasz BBCode ze strony, gdzie stworzyłaś suwaczek. Możesz zrobić podgląd i zapisać.

Dzięki dziewczyny :)

reklama
Witam w słoneczną niedzielę8-)u mnie od dwóch dni poranne mdłości występują wieczorem i ten potworny ból głowy dobrze ze rano więcej Energi ;)

Mnie wczoraj też bolała głowa a dzisiaj z rana zaliczyłam pierwsze rzygan.. A miałam nadzieję że mnie to ominie

Cześć dziewczyny chciałam się przywitać,
Niestety albo stety czeka mnie powtórka z rozrywki i będzie ta ciąża chociaż cała sprawa jest trochę dziwna,
Okres mi się spóźnia już 2 tyg po 10 dniach byłam u lekarza bo testy wychodziły wątpliwe albo negatywne albo delikatny cień, po wizycie lekarz rozwiał moje obawy i powiedział ze ciazy nie przewiduje. No i nic jutro idę na betę bo testy dalej bardzo słabo wychodzą tylko blada ledwo widoczna kreska, już sama nie wiem co robić oszaleje a dodam ze mam 1,5 rocznego synka i jak dziś pamietam ze
Mi się kilka dni okres spóźniał i były grube czerwone kreski odrazu.
Wiem ze to okropne ale jakoś mi zle z ta druga ciąża chciałam żeby syn był jedynakiem trochę dłużej a tu taka sytuacja.
Pozostaje mi czekać na wyniki i może to forum jakoś pozwoli mi się z tym oswoić na nowo
Pozdrawiam i przepraszam ze tak marudzę

U nas 2 x 38 tc. Ale kto wie jak będzie tym razem... ;) Ja mamusia w 42 tc, tak mi się nie śpieszyło. 8-)
I mnie 2x 40tc i raz 42tc, a ja sama wcześniak :p
Witam w słoneczną niedzielę8-)u mnie od dwóch dni poranne mdłości występują wieczorem i ten potworny ból głowy dobrze ze rano więcej Energi ;)
Zazdro słońca, u nas szaro, choć ciepło no 10st.
Mnie modli rano i wieczorem, w dzień ok, chyba że mnie głód złapie.
Cześć dziewczyny chciałam się przywitać,
Niestety albo stety czeka mnie powtórka z rozrywki i będzie ta ciąża chociaż cała sprawa jest trochę dziwna,
Okres mi się spóźnia już 2 tyg po 10 dniach byłam u lekarza bo testy wychodziły wątpliwe albo negatywne albo delikatny cień, po wizycie lekarz rozwiał moje obawy i powiedział ze ciazy nie przewiduje. No i nic jutro idę na betę bo testy dalej bardzo słabo wychodzą tylko blada ledwo widoczna kreska, już sama nie wiem co robić oszaleje a dodam ze mam 1,5 rocznego synka i jak dziś pamietam ze
Mi się kilka dni okres spóźniał i były grube czerwone kreski odrazu.
Wiem ze to okropne ale jakoś mi zle z ta druga ciąża chciałam żeby syn był jedynakiem trochę dłużej a tu taka sytuacja.
Pozostaje mi czekać na wyniki i może to forum jakoś pozwoli mi się z tym oswoić na nowo
Pozdrawiam i przepraszam ze tak marudzę
Witaj. Może ciąża biochemiczna. Normalnie krecha byłaby coraz ciemniejsze. Ale poczekaj na betę.

Miałam iść do fizjo w sprawie mięśni po ciałach, a tu ciaza ... Ciekawe czy można coś teraz wypracować... zauważyłam że większy rozstep mam ;(

Co mnie jeszcze martwi to galaretka z mózgu, nie myślę normalnie, skupić się nie mogę :D

no właśnie...gdzie to słońce? u mnie permanentna szarość i mgła :mad: uroki życia w lesie... idę zaraz na spacer co by trochę się dotlenić i może te mdłości w końcu miną :baffled: nic nie pomaga, ani imbir, ani żadne migdały czy zjedzenie czegokolwiek po przebudzeniu. już mi ręce opadają :oops:

reklama
no właśnie...gdzie to słońce? u mnie permanentna szarość i mgła :mad: uroki życia w lesie... idę zaraz na spacer co by trochę się dotlenić i może te mdłości w końcu miną :baffled: nic nie pomaga, ani imbir, ani żadne migdały czy zjedzenie czegokolwiek po przebudzeniu. już mi ręce opadają :oops:
Ja właśnie wróciłam ze.spaceru z psem i biorę się za pierogi też sobie wymysliłam obiad :D

Do góry