reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja mam z tej Link do: Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. I jest o tyle fajny, że zmienia się opis i wygląd dziecka wraz z wiekiem ciąży ;) Więc taki dość dynamiczny.

A wklejasz w opcjach swojego konta. Sygnaturka > wstaw obrazek> i wklejasz link z .png
Ja mam np ze strony fajna mama.
Wchodzisz w swój profil, potem sygnatura i wklejasz BBCode ze strony, gdzie stworzyłaś suwaczek. Możesz zrobić podgląd i zapisać.

Dzięki dziewczyny :)

reklama
Witam w słoneczną niedzielę8-)u mnie od dwóch dni poranne mdłości występują wieczorem i ten potworny ból głowy dobrze ze rano więcej Energi ;)

Mnie wczoraj też bolała głowa a dzisiaj z rana zaliczyłam pierwsze rzygan.. A miałam nadzieję że mnie to ominie

Cześć dziewczyny chciałam się przywitać,
Niestety albo stety czeka mnie powtórka z rozrywki i będzie ta ciąża chociaż cała sprawa jest trochę dziwna,
Okres mi się spóźnia już 2 tyg po 10 dniach byłam u lekarza bo testy wychodziły wątpliwe albo negatywne albo delikatny cień, po wizycie lekarz rozwiał moje obawy i powiedział ze ciazy nie przewiduje. No i nic jutro idę na betę bo testy dalej bardzo słabo wychodzą tylko blada ledwo widoczna kreska, już sama nie wiem co robić oszaleje a dodam ze mam 1,5 rocznego synka i jak dziś pamietam ze
Mi się kilka dni okres spóźniał i były grube czerwone kreski odrazu.
Wiem ze to okropne ale jakoś mi zle z ta druga ciąża chciałam żeby syn był jedynakiem trochę dłużej a tu taka sytuacja.
Pozostaje mi czekać na wyniki i może to forum jakoś pozwoli mi się z tym oswoić na nowo
Pozdrawiam i przepraszam ze tak marudzę

U nas 2 x 38 tc. Ale kto wie jak będzie tym razem... ;) Ja mamusia w 42 tc, tak mi się nie śpieszyło. 8-)
I mnie 2x 40tc i raz 42tc, a ja sama wcześniak :p
Witam w słoneczną niedzielę8-)u mnie od dwóch dni poranne mdłości występują wieczorem i ten potworny ból głowy dobrze ze rano więcej Energi ;)
Zazdro słońca, u nas szaro, choć ciepło no 10st.
Mnie modli rano i wieczorem, w dzień ok, chyba że mnie głód złapie.
Cześć dziewczyny chciałam się przywitać,
Niestety albo stety czeka mnie powtórka z rozrywki i będzie ta ciąża chociaż cała sprawa jest trochę dziwna,
Okres mi się spóźnia już 2 tyg po 10 dniach byłam u lekarza bo testy wychodziły wątpliwe albo negatywne albo delikatny cień, po wizycie lekarz rozwiał moje obawy i powiedział ze ciazy nie przewiduje. No i nic jutro idę na betę bo testy dalej bardzo słabo wychodzą tylko blada ledwo widoczna kreska, już sama nie wiem co robić oszaleje a dodam ze mam 1,5 rocznego synka i jak dziś pamietam ze
Mi się kilka dni okres spóźniał i były grube czerwone kreski odrazu.
Wiem ze to okropne ale jakoś mi zle z ta druga ciąża chciałam żeby syn był jedynakiem trochę dłużej a tu taka sytuacja.
Pozostaje mi czekać na wyniki i może to forum jakoś pozwoli mi się z tym oswoić na nowo
Pozdrawiam i przepraszam ze tak marudzę
Witaj. Może ciąża biochemiczna. Normalnie krecha byłaby coraz ciemniejsze. Ale poczekaj na betę.

Miałam iść do fizjo w sprawie mięśni po ciałach, a tu ciaza ... Ciekawe czy można coś teraz wypracować... zauważyłam że większy rozstep mam ;(

Co mnie jeszcze martwi to galaretka z mózgu, nie myślę normalnie, skupić się nie mogę :D

no właśnie...gdzie to słońce? u mnie permanentna szarość i mgła :mad: uroki życia w lesie... idę zaraz na spacer co by trochę się dotlenić i może te mdłości w końcu miną :baffled: nic nie pomaga, ani imbir, ani żadne migdały czy zjedzenie czegokolwiek po przebudzeniu. już mi ręce opadają :oops:

reklama
no właśnie...gdzie to słońce? u mnie permanentna szarość i mgła :mad: uroki życia w lesie... idę zaraz na spacer co by trochę się dotlenić i może te mdłości w końcu miną :baffled: nic nie pomaga, ani imbir, ani żadne migdały czy zjedzenie czegokolwiek po przebudzeniu. już mi ręce opadają :oops:
Ja właśnie wróciłam ze.spaceru z psem i biorę się za pierogi też sobie wymysliłam obiad :D

Do góry