reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
ladyk24na7
Ja bym brała na Waszym miejscu...chociaż może niektóre mnie zlinczują za taką poradę
Odnośnie luteiny - lekarz mi przepisał od 22 tc w pierwszej ciąży, bo szyjka mi się zaczęła skracać. Brałam do 38 tc, odstawiłam - urodziłam w terminie, czyli 40 tc ;-).
W drugiej ciąży (bliźniaczej) lekarz znając moją historię z pierwszej ciąży ze skracającą się szyjką, zlecił mi luteinę na pierwszej wizycie, czyli w 7 tc. I brałam całą ciążę. Odstawili mi ją dopiero jak wylądowałam na patologii w 32 tc, chłopaków urodziłam w 35 tc.
Teraz na razie nic nie biorę, wizytę mam 6.12. Kontrolowałam sobie progesteron przed ciążą. Mialam w normie.
Dorka88
Dziewczyny ja też jestem na luteinie 2*1 dopochwowej mimo że progesteron przy becie 27 był ok ale w sierpniu była ciążą biochemiczna w czwartek idę powtórzyć progesteron ale mimo to mam już receptę na kolejne duże opakowanie luteiny
AjahiS
Cześć wyspane?
Dziewczyny pijecie kawę? Mi dzisiaj aż się śniła taka pyszna - a przestałam pić dopiero w poniedziałek.
W drugiej ciąży piłam tylko w późniejszym czasie bo pod koniec II trymestru (ciśnienie miałam bardzo niskie a lekarz pozwolił 1 więc mniam) a teraz stoi przede mną i bije się z myślami pić czy nie pić!?
Dziewczyny pijecie kawę? Mi dzisiaj aż się śniła taka pyszna - a przestałam pić dopiero w poniedziałek.
W drugiej ciąży piłam tylko w późniejszym czasie bo pod koniec II trymestru (ciśnienie miałam bardzo niskie a lekarz pozwolił 1 więc mniam) a teraz stoi przede mną i bije się z myślami pić czy nie pić!?
LolaLolina
Witajcie
15.11wykonałam test w domu, a 16.11 badania krwi, potwierdziło się, że jesteśmy w ciąży. Przeszliśmy kilka iui i w końcu się udało
Szczęście nie do opusania
15.11wykonałam test w domu, a 16.11 badania krwi, potwierdziło się, że jesteśmy w ciąży. Przeszliśmy kilka iui i w końcu się udało
Szczęście nie do opusania
LolaLolina
Cześć wyspane?
Ja piję. Mam niskie ciśnienie, średnio ok 90/70
reklama
LolaLolina
Dziewczyny czy jest gdzieś tutaj poruszony temat wyboru wózka?