reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Troszkę mnie przerazilo jak pisalyscie że ból w krzyżu to zły objaw. Bo mnie coś pobolewa i brzuch jak na okres i plecy. Jednak żadnych plamien nie mam. Tłumacze sb to tym że mała noszę, po schodach z nią chodzę i wgl
nic sie nie przejmuj na zapas mnie nie bolaly plecy wczesniej wiec nie łącz tego najpierw pojawilo sie plamienie pozniej bol brzucha i plecow takze oszczedzaj sie bedzie dobrze

reklama
I martwi mnie to że od pewnego czasu bolą mnie kości tam na dole. Tak jakby spojenie lonowe. Zwłaszcza jak za długo coś robię. Zauważyłam to jeszcze zanim pomyslelismy o drugim dziecku. Boję się czy to nie bd jakiś problem z donoszeniem ciąży jak ciężar bd większy i wgl

To nie jest zły objaw! Ja np przy okresie zwykle mam bóle z krzyża choć to brzuch. Teraz tez tak mam. Tak samo niektóre rodzące mają skurcze z krzyża. I takie pobolewanie podbrzusza/w krzyżu to jest norma bo po prostu w macicy jest rewolucja.
To chociaż tyle mnie pocieszylas. Bo to nie jest jakiś mega ból tylko tak właśnie z krzyża jak przy okresie

reklama
Dzieki:* ja się trzymam
A jak tam u Ciebie?
To się cieszę ❤️
U mnie ok miesiączka znikła (dziwnie szybko i intensywnie jakby nie tłumaczyć;)) czekam na środę rano idę na badania i monitoring ... Ciekawa jestem jak się to wszystko potoczy :confused: Jestem dobrej myśli.... Mam nadzieję że po tej ciąży biochemicznej się uda

Do góry