AjahiS
Fanka BB :)
Dzięki. Własnie popijam ta kawę i szczerze to we śnie była lepszaJa piję. Mam niskie ciśnienie, średnio ok 90/70
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki. Własnie popijam ta kawę i szczerze to we śnie była lepszaJa piję. Mam niskie ciśnienie, średnio ok 90/70
Tutaj na lipcówkach to chyba nie - ale pewnie na innych forach były takie tematy - ja tutaj na BB od nie dawna to nie wiem niestetyDziewczyny czy jest gdzieś tutaj poruszony temat wyboru wózka?
Dzięki. Własnie popijam ta kawę i szczerze to we śnie była lepsza
Cześć. Przykro się czyta część z wypowiedzi... wszystkim wam życzę szybkiego powrotu do pełni sił i samych pomyślności. Po każdej burzy wychodzi słońce, naprawdę w to wierzę.
Co to progesteronu- lekarz wypisał mi dziś luteinę 2x2 tabletki dziennie pod język. Brałybyście tabletki bez wcześniejszych wyników z krwi? Zastanawiam się, bo w poniedziełek idę zrealizować całą gamę ze skierowania, ale progesteronu tam nie ma.
mozna pic spokojnie 2-3 filiżanki normalnej kawy, czyli takiej z ekspresuCześć wyspane?
Dziewczyny pijecie kawę? Mi dzisiaj aż się śniła taka pyszna - a przestałam pić dopiero w poniedziałek.
W drugiej ciąży piłam tylko w późniejszym czasie bo pod koniec II trymestru (ciśnienie miałam bardzo niskie a lekarz pozwolił 1 więc mniam) a teraz stoi przede mną i bije się z myślami pić czy nie pić!?
Dziewczyny czy jest gdzieś tutaj poruszony temat wyboru wózka?
Bez kawy nie ma życia
Trzeba zrobić temat wprawkowo-wózkowo-fotelikowy, bo w tym zaginie w ilości postów.
Eh ja ani fajek ani alkoholu ale kawę lubięA ja nie pije kawy wogole jako dziecko się zatrułam fajek też nie pale także dwa problemy z głowy