Ja piję, ale słabszą i już nie codziennie jak kiedyś. [emoji6]Cześć wyspane?
Dziewczyny pijecie kawę? Mi dzisiaj aż się śniła taka pyszna - a przestałam pić dopiero w poniedziałek.
W drugiej ciąży piłam tylko w późniejszym czasie bo pod koniec II trymestru (ciśnienie miałam bardzo niskie a lekarz pozwolił 1 więc mniam) a teraz stoi przede mną i bije się z myślami pić czy nie pić!?
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Już? Zdążymy jeszcze poruszyć te tematy
Nie, chyba za szybko. Na spokojnie, może na zamkniętym dopiero.
Ja zamówiłam segregator od mamaginekolog [emoji3]Jest tyle tematów do poruszenia.... [emoji1]
A kupiłyście już może jakieś książki na temat ciąży itp. Albo cos polecacie np. z poprzednich ciąż? [emoji6]
Aguu
Fanka BB :)
Cześć wyspane?
Dziewczyny pijecie kawę? Mi dzisiaj aż się śniła taka pyszna - a przestałam pić dopiero w poniedziałek.
W drugiej ciąży piłam tylko w późniejszym czasie bo pod koniec II trymestru (ciśnienie miałam bardzo niskie a lekarz pozwolił 1 więc mniam) a teraz stoi przede mną i bije się z myślami pić czy nie pić!?
Oczywiście że tak
Co do książek - o ciąży nie, ale porodowo, karmieniowe owszem. I mysle ze to lepsza inwestycja. Tyle że mam z poprzednich dzieci
Ostatnia edycja:
ladyk24na7
Jest tyle tematów do poruszenia.... [emoji1]
A kupiłyście już może jakieś książki na temat ciąży itp. Albo cos polecacie np. z poprzednich ciąż? [emoji6]
W pierwszej ciąży czytałam „W oczekiwaniu na dziecko” i z przymrużeniem oka „Ciężarówką przez 9 miesięcy”.
natka_z
Nie, ja jeszcze nie kupiłam żadnej książki o ciąży. Zrobilam zamówienie w antykwariacie na książki z dzieciństwa (min. „Alicja w krainie czarów”, „Aksamitny królik”). Zapragnęłam starych wydań i czekam aż coś się pojawi. Mam zamiar czytać teraz i jeśli wszystko pójdzie dobrze, już potem z dzieckiem
Chociaż książki o tematyce ciążowej nie wykluczam, może coś nabędę
Chociaż książki o tematyce ciążowej nie wykluczam, może coś nabędę
Margo25
FindMysky
Możesz poczytać "w oczekiwaniu na dziecko". Zdecydowanie najbardziej sensowna, fajnie się czyta, mega wyczerpująca, ale jak sobie dziś myślę o tych książkach... Super na czas pierwszej ciąży, ale przy drugiej ciąży już jej nawet nie ruszylam. Wszystko jednak trzeba przerobić samemu z dzieckiem w domowym zaciszu Ale jak coś chcesz kupić, to właśnie "w oczekiwaniu na dziecko". Poniżej jeszcze jest z tej samej serii "Pierwszy rok z życia dziecka"
Możesz poczytać "w oczekiwaniu na dziecko". Zdecydowanie najbardziej sensowna, fajnie się czyta, mega wyczerpująca, ale jak sobie dziś myślę o tych książkach... Super na czas pierwszej ciąży, ale przy drugiej ciąży już jej nawet nie ruszylam. Wszystko jednak trzeba przerobić samemu z dzieckiem w domowym zaciszu Ale jak coś chcesz kupić, to właśnie "w oczekiwaniu na dziecko". Poniżej jeszcze jest z tej samej serii "Pierwszy rok z życia dziecka"
reklama
Ja tez ale jest mega malutki, na taka bezproblemowa ciąże, dla mnie się napewno nie sprawdzi :/ jestem w 5 tyg a już połowa zapełnionaJa zamówiłam segregator od mamaginekolog [emoji3]