reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Cudu nie będzie ..........
Przepraszam ale na chwilę znikam inaczej nie mogę sobie poradzić.
Bardzo Ci współczuję nie wiem czy to coś pomoże w ciężkich chwilach ale zawsze trzeba wierzyć że musi być lepiej ja zeszły miesiąc też miałam straszny najpierw poronienie za dwa dni później mama w krytycznym stanie w szpitalu ale zawsze po burzy wychodzi słońce

Bardzo Ci współczuję nie wiem czy to coś pomoże w ciężkich chwilach ale zawsze trzeba wierzyć że musi być lepiej ja zeszły miesiąc też miałam straszny najpierw poronienie za dwa dni później mama w krytycznym stanie w szpitalu ale zawsze po burzy wychodzi słońce
Właśnie miałam pytać jak Twoja mama się czuje?

Cudu nie będzie ..........
Przepraszam ale na chwilę znikam inaczej nie mogę sobie poradzić.
Tak mi przykro, trzymajcie sie!

Dziewczyny, ja dzis 7t5d i w sumie jak czytam o tych waszych mdlosciach to mam nadzieje ze mnie to ominie. Mi jedynie jest troche niedobrze jak jestem glodna, a zachcianek jakis specjalnych tez nie mam. Oby tak dalej

A dziękuję powiem Ci ze fizycznie wraca do formy oczywiście długa rehabilitacja przed nią ale psychicznie ciężko bardzo nie ma wogole woli walki ale wspieramy ja i mam nadzieję że się podniesie
Ta psychika jest mega ważna. Mam nadzieję że dzięki wsparciu najbliższych wróci Jej wola do walki bo to podstawa. Trzymam kciuki mocno za poprawę!

reklama
Widze ze nie tylko u mnie chleb i ser wchodzi.

Ennis, ja tez czuje sie lepiej ale boje sie glosno powiedziec ze mdlosci przechodza. Bo wtedy wracaja do mnie ze dwojana moca.

Dzisiaj zaczelam 9ty tydzien [emoji4] nie plamie 2 dzien, widzac lezenie mi pomaga.

U mnie noce to masakra, ale co sie dziwic jak w dzien spie to w nocy nie moge.

Do góry