reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Widze ze nie tylko u mnie chleb i ser wchodzi.

Ennis, ja tez czuje sie lepiej ale boje sie glosno powiedziec ze mdlosci przechodza. Bo wtedy wracaja do mnie ze dwojana moca.

Dzisiaj zaczelam 9ty tydzien [emoji4] nie plamie 2 dzien, widzac lezenie mi pomaga.

U mnie noce to masakra, ale co sie dziwic jak w dzien spie to w nocy nie moge.
tez maialas plamienia? co na to lekarz?

reklama
Widze ze nie tylko u mnie chleb i ser wchodzi.

Ennis, ja tez czuje sie lepiej ale boje sie glosno powiedziec ze mdlosci przechodza. Bo wtedy wracaja do mnie ze dwojana moca.

Dzisiaj zaczelam 9ty tydzien [emoji4] nie plamie 2 dzien, widzac lezenie mi pomaga.

U mnie noce to masakra, ale co sie dziwic jak w dzien spie to w nocy nie moge.
na pewno o tym pisalas ale tyle postow juz tu jest ze mozna sie pogubic [emoji23]

Zuzka nic, jak pisalam w uk nie robia nic. Plamie w sumie od 5 tyg z kilkoma dniami przerwy. Polozna powiedziala ze moge plamic cala ciaze, a rodzinny ze usg w niczym nie pomoze. Niektore dziewczynki pisaly ze tez plamily, Mojewszystko dosc dlugo nawet. Wiec jestem dobrej mysli.

Zuzka nic, jak pisalam w uk nie robia nic. Plamie w sumie od 5 tyg z kilkoma dniami przerwy. Polozna powiedziala ze moge plamic cala ciaze, a rodzinny ze usg w niczym nie pomoze. Niektore dziewczynki pisaly ze tez plamily, Mojewszystko dosc dlugo nawet. Wiec jestem dobrej mysli.
aaaa no tak :( ja leze i narazie sie nie powtorzyly ale boje sie wstawac...

Zuzkaaa jakos mi Twone plamienie umknelo. Glowa do gory bedzie dobrze [emoji4] Brazowa krew to stara krew, musisz zwolnic troszke i idz do ginekologa.

aaaa no tak :( ja leze i narazie sie nie powtorzyly ale boje sie wstawac...
Wiem ze sie boisz, ale nie mozesz sie bac bo stres zle wplywa. Nie czytaj tez internetow, nie ma sensu. Niestety plamienia w ciazy wystepuje ale nikt o nich nie mowi a szkoda bo byloby to mniej stresujace.

Zuzkaaa jakos mi Twone plamienie umknelo. Glowa do gory bedzie dobrze [emoji4] Brazowa krew to stara krew, musisz zwolnic troszke i idz do ginekologa.
jednorazowo to sie stalo i narazie jest spokoj wizyta jutro wiec leze i cisne tv.... [emoji58] narzeczony pojechal po obiadek wiec sie najem i moze zasne bo pol nocy znowu nie spalam chyba z nerwow.. wiem ze nie powinnam ale jak sie nie denerwowac ? :(

reklama
Mi przepisał go od razu, na pierwszej wizycie czyli około 5 tygodnia, wczoraj też przepisał i powiedział żeby brać
w poprzednim cyklu (ciazy) tez od razu dostalam dlatego mam zapas w domu ale wtedy nie udalo sie utrzymac ciazy ale wtedy bylam u gin w 5tyg teraz jeszcze nie bylam na pierwszej wizycie i nie chce sama decydowac... tymbardziej ze ostatnio bralam a ciazy nie udalo sie utrzymac

Do góry