ladyk24na7
Fanka BB :)
Cudu nie będzie ..........
Przepraszam ale na chwilę znikam inaczej nie mogę sobie poradzić.
Współczuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu, tule ogromnie!Cudu nie będzie ..........
Przytulam mocno.Cudu nie będzie ..........
Bardzo Ci współczuję nie wiem czy to coś pomoże w ciężkich chwilach ale zawsze trzeba wierzyć że musi być lepiej ja zeszły miesiąc też miałam straszny najpierw poronienie za dwa dni później mama w krytycznym stanie w szpitalu ale zawsze po burzy wychodzi słońceCudu nie będzie ..........
Właśnie miałam pytać jak Twoja mama się czuje?Bardzo Ci współczuję nie wiem czy to coś pomoże w ciężkich chwilach ale zawsze trzeba wierzyć że musi być lepiej ja zeszły miesiąc też miałam straszny najpierw poronienie za dwa dni później mama w krytycznym stanie w szpitalu ale zawsze po burzy wychodzi słońce
Tak mi przykro, trzymajcie sie!Cudu nie będzie ..........
A dziękuję powiem Ci ze fizycznie wraca do formy oczywiście długa rehabilitacja przed nią ale psychicznie ciężko bardzo nie ma wogole woli walki ale wspieramy ja i mam nadzieję że się podniesieWłaśnie miałam pytać jak Twoja mama się czuje?
Ta psychika jest mega ważna. Mam nadzieję że dzięki wsparciu najbliższych wróci Jej wola do walki bo to podstawa. Trzymam kciuki mocno za poprawę!A dziękuję powiem Ci ze fizycznie wraca do formy oczywiście długa rehabilitacja przed nią ale psychicznie ciężko bardzo nie ma wogole woli walki ale wspieramy ja i mam nadzieję że się podniesie