reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

w poprzednim cyklu (ciazy) tez od razu dostalam dlatego mam zapas w domu ale wtedy nie udalo sie utrzymac ciazy ale wtedy bylam u gin w 5tyg teraz jeszcze nie bylam na pierwszej wizycie i nie chce sama decydowac... tymbardziej ze ostatnio bralam a ciazy nie udalo sie utrzymac

Prawda jest taka ze jak z ciaza coś jest nie tak to nic nie pomoże, ani leżenie ani tabletki, jedynie co to jak jest niski progesteron to tabetki. Ale jak z dzieckiem jest coś nie tak to nie ma rady.
Nie ma co panikować na zapas ani tym bardziej brać tabletek na własna rękę, skoro jutro masz wizytę. Napewno będzie wszystko dobrze, plamienia ma wiele kobiet, ja tez mam ale przestałam się tym przejmować, co ma być to będzie :) uszy do góry

reklama
Prawda jest taka ze jak z ciaza coś jest nie tak to nic nie pomoże, ani leżenie ani tabletki, jedynie co to jak jest niski progesteron to tabetki. Ale jak z dzieckiem jest coś nie tak to nie ma rady.
Nie ma co panikować na zapas ani tym bardziej brać tabletek na własna rękę, skoro jutro masz wizytę. Napewno będzie wszystko dobrze, plamienia ma wiele kobiet, ja tez mam ale przestałam się tym przejmować, co ma być to będzie :) uszy do góry
Podpisuje sie.

Lunka89 i Janka86 na pewno macie racje... wiem ze jak cos z dzidzi nie halo to nie ma rady juz mi to tlumaczylam gin z IP w poprzednim cyklu... mam nadzieje ze bylo to jednorazowe i spowodowane stresem... dzisiaj pelen chill. bardzo dziekuje [emoji173]

hej dziewczyny wczoraj wieczorem okropnie sie zdenerwowalam i po 10 minutach na bieliznie zauwazylam jasnobrazowa plamke... pozniej znowu mala kropeczka... do teraz jest spokoj... sluz bialomleczny... nie wiem o co chodzi wizyta jutro... [emoji22]

Wiem, że łatwo się mówi ale spróbuj się nie denerwować. Plamienia się zdarzają i zwykle o ile jest to stara krew, nie oznaczają nic złego. Rozumiem, ze w Twojej sytuacji ciężko się nie stresować, ale stres ciąży nie służy. Wierze, że wszystko będzie dobrze. A jak plamienie jeszcze raz się pokaże to zawsze możesz dla świetego spokoju podjechać na ip.

reklama
Do góry