reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witajcie dziewczyny można dołączyć wczoraj i dzisiaj z rana testowałam termin wychodzi mi na 29 lipca więc się jeszcze załapałam do Was
Coś o mnie mam 4 dyszki na karku 20 letniego syna i zachciało mi się fasolki na starość ;)w poprzednim cyklu test pozytywny dzień po terminie @ ale niestety 4 dni później krwawienie i biochemiczna
Udało się w cyklu w którym starania były zawieszone przez oczekiwanie na zabieg konizacji w związku ze złą cytologią także różne rzeczy mogą się zdarzyć
Ale się rozoisalałam pozdrawiam wszystkie przyszłe lipcowe mamusie ;):)

Witam kolejną czterdziestkę :D:D

reklama
poczytalam w internecie i wezme ten duphaston... z tego co pamietam to zalecenia przy ostatniej ciazy to byla 1 tab 2x dzoennie chyba nie zaszkodzi...

Dziewczyny nie mogę sobie dać rady, siedzę i ryczę. U siostry kiepsko, od rana nie mogłam się z nią skontaktować i już miałam złe przeczucia, szwagier też nie odbierał napisał tylko że jest bardzo źle i sytuacja jest nieodwracalna tylko cud pomoże.
Ona straci tą ciąże??????
Jak ja mam się zachować w tej sytuacji sama się cieszyć teraz nie potrafię ze swojej ciąży a co będzie potem.
Nie mogę pojechać do niej do szpitala bo sama jestem w ciąży i siostra wczoraj mnie o to prosiła.
Jesteśmy bardzo blisko związane a mnie przy niej nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ona jest bardzo wrażliwa nie wiem jak sobie poradzi z tą stratą bo bardzo czekała na tą ciąże a ja jak mam jej pomóc?????? Dawno takiej pustki w głowie nie czułam

Przepraszam

Jeżeli jesteś wierząca to zwyczajnie pomódl się w intencji siostry i dziecka. Cuda się zdarzają. Trzeba w to wierzyć.
Kciuki zaciśnięte za dobre nowiny. :blink:

reklama
Do góry