reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam wszystkie nowe mamusie.

U mnie noc ok nawet się na siku nie obudziłam co uważam za sukces.

Mdłości pomału przechodzą co bardzo mnie cieszy.

Ale chyba łapie mnie przeziębienie bo nie zatkany i w gardle drapie

reklama
hej dziewczyny wczoraj wieczorem okropnie sie zdenerwowalam i po 10 minutach na bieliznie zauwazylam jasnobrazowa plamke... pozniej znowu mala kropeczka... do teraz jest spokoj... sluz bialomleczny... nie wiem o co chodzi wizyta jutro... [emoji22]

hej dziewczyny wczoraj wieczorem okropnie sie zdenerwowalam i po 10 minutach na bieliznie zauwazylam jasnobrazowa plamke... pozniej znowu mala kropeczka... do teraz jest spokoj... sluz bialomleczny... nie wiem o co chodzi wizyta jutro... [emoji22]
Odpocznij Kochana, napij się meliski i spróbuj uspokoić. Jeśli to takie malutkie to na pewno jest wszystko dobrze. Jutro masz wizytę to będziesz spokojniejsza. Tylko dzisiejszy dzień jakoś zleci. Nie przemeczaj się.

Witajcie Kobietki!!! :tak:
Witam serdecznie nowe Lipcóweczki :-D
Super tyle nowych mam dołączyło ;)
Trzymam mocno kciuki za wizyty ❤️
@zuzkaaa będzie wszystko dobrze zdarzają się takie sytuacje nie denerwuj się :tak:

slyszalam o plamieniu w momencie zagniezdzania sie zarodka i w okresie spodziewanej miesiaczki ale ja juz te etapy mam za soba... nie moge sobie wytlumaczyc tego sobie w zadeb sposob...

slyszalam o plamieniu w momencie zagniezdzania sie zarodka i w okresie spodziewanej miesiaczki ale ja juz te etapy mam za soba... nie moge sobie wytlumaczyc tego sobie w zadeb sposob...
Czasem może to być jakieś otarcie. Albo niedobory progesteronu. Ja mam problem z tym hormonem i dlatego muszę brać duphaston od samych starań. Dalej masz te plamienia? Jakieś bóle do tego?

mam plan caly dzisiejszy dzien przelezec.. i obserwowac czy to plamienie sie powtorzy... jak bedzie sie powtarzalo to pojade na IP a jak nie to poczekam do jutra.... nic mnie nie boli ani nic tylko serce mi pęknie zaraz [emoji24][emoji24][emoji24][emoji22]

reklama
W ciazy wiele rzeczy trudno wytlumaczyc czy zrozumiec. Nie denerwuj sie!! Serio!!

I nigdy nie mow, ze to dziecko nie chce zostac z Toba. To nie prawda. Nigdy tak jie myśl ani nie mow. Dla swoich dzieci jestes jedyna i najwspanialsza! I tylko z Toba chca byc! Glowa do gory, Mala!

Do góry