reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam wszystkie nowe mamusie.

U mnie noc ok nawet się na siku nie obudziłam co uważam za sukces.

Mdłości pomału przechodzą co bardzo mnie cieszy.

Ale chyba łapie mnie przeziębienie bo nie zatkany i w gardle drapie

reklama
hej dziewczyny wczoraj wieczorem okropnie sie zdenerwowalam i po 10 minutach na bieliznie zauwazylam jasnobrazowa plamke... pozniej znowu mala kropeczka... do teraz jest spokoj... sluz bialomleczny... nie wiem o co chodzi wizyta jutro... [emoji22]

hej dziewczyny wczoraj wieczorem okropnie sie zdenerwowalam i po 10 minutach na bieliznie zauwazylam jasnobrazowa plamke... pozniej znowu mala kropeczka... do teraz jest spokoj... sluz bialomleczny... nie wiem o co chodzi wizyta jutro... [emoji22]
Odpocznij Kochana, napij się meliski i spróbuj uspokoić. Jeśli to takie malutkie to na pewno jest wszystko dobrze. Jutro masz wizytę to będziesz spokojniejsza. Tylko dzisiejszy dzień jakoś zleci. Nie przemeczaj się.

Witajcie Kobietki!!! :tak:
Witam serdecznie nowe Lipcóweczki :-D
Super tyle nowych mam dołączyło ;)
Trzymam mocno kciuki za wizyty ❤️
@zuzkaaa będzie wszystko dobrze zdarzają się takie sytuacje nie denerwuj się :tak:

slyszalam o plamieniu w momencie zagniezdzania sie zarodka i w okresie spodziewanej miesiaczki ale ja juz te etapy mam za soba... nie moge sobie wytlumaczyc tego sobie w zadeb sposob...

slyszalam o plamieniu w momencie zagniezdzania sie zarodka i w okresie spodziewanej miesiaczki ale ja juz te etapy mam za soba... nie moge sobie wytlumaczyc tego sobie w zadeb sposob...
Czasem może to być jakieś otarcie. Albo niedobory progesteronu. Ja mam problem z tym hormonem i dlatego muszę brać duphaston od samych starań. Dalej masz te plamienia? Jakieś bóle do tego?

mam plan caly dzisiejszy dzien przelezec.. i obserwowac czy to plamienie sie powtorzy... jak bedzie sie powtarzalo to pojade na IP a jak nie to poczekam do jutra.... nic mnie nie boli ani nic tylko serce mi pęknie zaraz [emoji24][emoji24][emoji24][emoji22]

reklama
W ciazy wiele rzeczy trudno wytlumaczyc czy zrozumiec. Nie denerwuj sie!! Serio!!

I nigdy nie mow, ze to dziecko nie chce zostac z Toba. To nie prawda. Nigdy tak jie myśl ani nie mow. Dla swoich dzieci jestes jedyna i najwspanialsza! I tylko z Toba chca byc! Glowa do gory, Mala!

Do góry