reklama
zuzkaaa
Fanka BB :)
hej dziewczyny wczoraj wieczorem okropnie sie zdenerwowalam i po 10 minutach na bieliznie zauwazylam jasnobrazowa plamke... pozniej znowu mala kropeczka... do teraz jest spokoj... sluz bialomleczny... nie wiem o co chodzi wizyta jutro... [emoji22]
Misty29
Odpocznij Kochana, napij się meliski i spróbuj uspokoić. Jeśli to takie malutkie to na pewno jest wszystko dobrze. Jutro masz wizytę to będziesz spokojniejsza. Tylko dzisiejszy dzień jakoś zleci. Nie przemeczaj się.hej dziewczyny wczoraj wieczorem okropnie sie zdenerwowalam i po 10 minutach na bieliznie zauwazylam jasnobrazowa plamke... pozniej znowu mala kropeczka... do teraz jest spokoj... sluz bialomleczny... nie wiem o co chodzi wizyta jutro... [emoji22]
Medeleine86
Misty29
Spokojnie. Nie myśl tak. Nie stresuj Dzidziusia dodatkowo. Jeśli bardzo się martwisz i nie wytrzymasz do jutra to podejdź na IP powinni Ci zrobić usg.boziu jak ja sie boje okropnie boje sie ze moja kruszynka drugi raz z rzedu nie chce ze mna byc
Misty29
Czasem może to być jakieś otarcie. Albo niedobory progesteronu. Ja mam problem z tym hormonem i dlatego muszę brać duphaston od samych starań. Dalej masz te plamienia? Jakieś bóle do tego?slyszalam o plamieniu w momencie zagniezdzania sie zarodka i w okresie spodziewanej miesiaczki ale ja juz te etapy mam za soba... nie moge sobie wytlumaczyc tego sobie w zadeb sposob...
zuzkaaa
mam plan caly dzisiejszy dzien przelezec.. i obserwowac czy to plamienie sie powtorzy... jak bedzie sie powtarzalo to pojade na IP a jak nie to poczekam do jutra.... nic mnie nie boli ani nic tylko serce mi pęknie zaraz [emoji24][emoji24][emoji24][emoji22]
reklama
Janka86
W ciazy wiele rzeczy trudno wytlumaczyc czy zrozumiec. Nie denerwuj sie!! Serio!!slyszalam o plamieniu w momencie zagniezdzania sie zarodka i w okresie spodziewanej miesiaczki ale ja juz te etapy mam za soba... nie moge sobie wytlumaczyc tego sobie w zadeb sposob...
I nigdy nie mow, ze to dziecko nie chce zostac z Toba. To nie prawda. Nigdy tak jie myśl ani nie mow. Dla swoich dzieci jestes jedyna i najwspanialsza! I tylko z Toba chca byc! Glowa do gory, Mala!